Tag Archives: vivix shaklee

Polifenol Dalam Vivix Bantu Rawati HFMD

By | 3 August 2018

Saya jadi risau sangat dengan situasi HFMD sekarang ni. Baru baca seorang mak share tadi bawa anak ke Tesco. Balik-balik anaknya terus naik biji-biji kat badan. Memang kita buat precaution bab kebersihan semua tu, elakkan tempat awam dsb. Tapi still masih fikir macamana nak elakkan. Satu caranya yang saya  jumpa, dan banyak dikongsikan oleh doktor adalah upkan sistem… Read More »

Kenapa Beli Vivix Dari Top Seller?

By | 24 July 2018

Banyak info pasal kebaikan Vivix kan? Mungkin anda tertanya-tanya, Vivix ni betul ke bagus untuk anda? Sebab mesti anda dah banyak dengar cerita pasal Vivix ni. Tapi anda nak juga pastikan Vivix ni betul-betul ke berkesan? Saya ada jawapan kepada soalan anda, tapi jemput tonton video di bawah ya. 1. Tonton video di bawah sampai habis 2. Vivix… Read More »

Vivix Sebagai Agen Detox Berkesan

By | 9 July 2018

Baru-baru ni ada seorang doktor share berkenaan bahaya paraben. Bila saya baca tu, Oh My God, mujurlah saya amalkan makan Shaklee, khususnya Vivix! Apa yang doktor tu sebut? Meh saya share kat sini: Bagaimana Paraben Mengganggu Kesihatan Manusia Isu penggunaan paraben hangat lagi. Penggunaannya masih berleluasa. Paraben ini bahan biasa dalam: Barangan kosmetik shampoo pencuci muka deodoran sabun mandi… Read More »

Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit Kering

By | 26 May 2018

Sapa sini ada masalah kulit kering? Setiap orang memiliki kulit yang berbeza-beza dan salah satunya adalah berkulit kering. Kulit kering adalah satu keadaan bilamana kulit kurang mendapat lembapan. Apabila kulit kering, bahagian wajahlah yang paling ketara berbanding di kawasan lain. Pemakaian make-up turut menjadi sangat mencabar kerana bahan solekan sukar untuk menyerap di wajah, seakan-akan berkerak sehingga hasilnya… Read More »

Rahsia Blue Zones: Bagaimana Hidup Lebih Lama

By | 20 May 2018

Nak umur panjang dan sihat macam Tun Dr Mahathir? Tapi bagaimana? Lihatlah tabiat semasa anda. Adakah anda menjalani hidup anda dengan cara yang akan membantu anda mencapai jangka hayat maksimum potensi anda? Bagaimana jika anda boleh mengikuti program mudah yang membantu anda berasa lebih muda, mengurangkan berat badan, memaksimumkan ketajaman mental anda dan memastikan tubuh anda bekerja selama… Read More »

Polifenol Rahsia Awet Muda Kulit Cantik Berseri

By | 20 December 2017

Ini paling best bagi wanita, apa lagi kalau boleh jadikan kulit cantik, betul tak? Memang ramai yang gunakan Vivix Shaklee kulitnya jadi cantik berseri dan mereka sendiri awet muda. Tak percaya? Ayuh tengok gambar-gambar di bawah. Mereka semua ni pengguna Vivix. Testimoni Vivix Shaklee Awet Muda Kulit Cantik Berseri Mereka pengguna Shaklee dan Vivix. Memang jadikan mereka awet… Read More »

Polifenol Kekalkan Paras Gula Darah Normal

By | 18 December 2017

Masalah paras gula tinggi paling banyak di kalangan kita. Bilangan pesakit diabetes pun makin bertambah. Bukan risau dapat diabetes sahaja, bahkan penyakit lain pun berkaitan juga dengan paras gula dalam darah tinggi seperti sakit jantung, arthritis, kanser dan lain-lain. Diabetes adalah sejenis penyakit sistemik, ia boleh menyebabkan organ lain juga bermasalah seperti jadi kes strok, tekanan darah tinggi… Read More »

10 Jenis Polifenol Dalam Vivix Bantu Kesihatan

By | 6 December 2017

Selama ni saya tahu polifenol digabungkan dengan resveratrol, inilah gabungan paling menjadi hingga meletopkan sales Vivix. Ada banyak jenis polifenol, kita tak tahu yang mana Shaklee ambil. Baru-baru ni ketika saya kemas rumah, saya terjumpa sebuah buku Shaklee. Dalam buku tu menyenaraikan jenis-jenis polifenol yang dimasukkan bersama-sama resveratrol untuk menjadi ramuan Vivix. Cuma malangnya ia tidak dikemaskini, sebab… Read More »

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

By | 1 December 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children. Ayuh kita lihat secara terperinci. Promosi Shaklee Bagi Disember 2017 Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni: 1. Vivix Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik… Read More »