Tag Archives: vivix shaklee

Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit Kering

By | 26 May 2018

Sapa sini ada masalah kulit kering? Setiap orang memiliki kulit yang berbeza-beza dan salah satunya adalah berkulit kering. Kulit kering adalah satu keadaan bilamana kulit kurang mendapat lembapan. Apabila kulit kering, bahagian wajahlah yang paling ketara berbanding di kawasan lain. Pemakaian make-up turut menjadi sangat mencabar kerana bahan solekan sukar untuk menyerap di wajah, seakan-akan berkerak sehingga hasilnya… Read More »

Rahsia Blue Zones: Bagaimana Hidup Lebih Lama

By | 20 May 2018

Nak umur panjang dan sihat macam Tun Dr Mahathir? Tapi bagaimana? Lihatlah tabiat semasa anda. Adakah anda menjalani hidup anda dengan cara yang akan membantu anda mencapai jangka hayat maksimum potensi anda? Bagaimana jika anda boleh mengikuti program mudah yang membantu anda berasa lebih muda, mengurangkan berat badan, memaksimumkan ketajaman mental anda dan memastikan tubuh anda bekerja selama… Read More »

Polifenol Rahsia Awet Muda Kulit Cantik Berseri

By | 20 December 2017

Ini paling best bagi wanita, apa lagi kalau boleh jadikan kulit cantik, betul tak? Memang ramai yang gunakan Vivix Shaklee kulitnya jadi cantik berseri dan mereka sendiri awet muda. Tak percaya? Ayuh tengok gambar-gambar di bawah. Mereka semua ni pengguna Vivix. Testimoni Vivix Shaklee Awet Muda Kulit Cantik Berseri Mereka pengguna Shaklee dan Vivix. Memang jadikan mereka awet… Read More »

Polifenol Kekalkan Paras Gula Darah Normal

By | 18 December 2017

Masalah paras gula tinggi paling banyak di kalangan kita. Bilangan pesakit diabetes pun makin bertambah. Bukan risau dapat diabetes sahaja, bahkan penyakit lain pun berkaitan juga dengan paras gula dalam darah tinggi seperti sakit jantung, arthritis, kanser dan lain-lain. Diabetes adalah sejenis penyakit sistemik, ia boleh menyebabkan organ lain juga bermasalah seperti jadi kes strok, tekanan darah tinggi… Read More »

10 Jenis Polifenol Dalam Vivix Bantu Kesihatan

By | 6 December 2017

Selama ni saya tahu polifenol digabungkan dengan resveratrol, inilah gabungan paling menjadi hingga meletopkan sales Vivix. Ada banyak jenis polifenol, kita tak tahu yang mana Shaklee ambil. Baru-baru ni ketika saya kemas rumah, saya terjumpa sebuah buku Shaklee. Dalam buku tu menyenaraikan jenis-jenis polifenol yang dimasukkan bersama-sama resveratrol untuk menjadi ramuan Vivix. Cuma malangnya ia tidak dikemaskini, sebab… Read More »

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

By | 1 December 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children. Ayuh kita lihat secara terperinci. Promosi Shaklee Bagi Disember 2017 Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni: 1. Vivix Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik… Read More »

Vivix Bantu Kuruskan Badan

By | 22 November 2017

Ada je testimoni yang sebut ambil Vivix pun dia boleh turun. Mula saya pun tak percaya, macamana Vivix yang cuma pati tumbuhan tu mampu bantu orang kuruskan badan? Sehingga saya alami sendiri. Ceritanya begini. Mula April 2016, saya mula dengan program Detox Shaklee. Salah satu produk dalam Set Detox adalah Vivix Shaklee. Saya cuma diberitahu Vivix ni bantu… Read More »

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kencing Manis / Diabetes

By | 6 November 2017

Ada beberapa testimoni Vivix Shaklee bagi mereka yang menderita penyakit kencing manis atau diabetes. Apa yang saya kongsikan ini adalah pengalaman customer saya sendiri. Bagaimanapun sebelum tu, ayuh lihat bagaimana kencing manis ini dapat membahayakan kita. Bagaimana Vivix Shaklee membantu mengawal penyakit diabetes. Vivix Shaklee bukanlah ubat kencing manis. Tetapi Vivix adalah minuman botani tulen bersifat antioksidan yang… Read More »

Klinik Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

By | 3 November 2017

Berhenti merokok pun boleh pulak dengan Shaklee. Mesti ramai kata ubat ajaib ke Vivix Shaklee ni. Ha katalah apa pun, yang penting kita kena tahu macamana tubuh kita berfungsi dan bagaimana Vivix bertindak dan membantu lengkapkan nutrisi antioksidannya. Dari 2 kotak sehari kepada 1 kotak Sebelum saya sebutkan macamana Vivix boleh bantu korang berhenti merokok, baik tengok testimoni… Read More »