Call nowWhatsapp

Tag Archives: vivix shaklee

Vivix Harga Murah Sempena Hari Malaysia

vivix promosi harga murah

Wah teruja semua orang. Last month kita jual Vivix sampai habis stok satu Malaysia. Kena tunggu stok baru sampai dari USA. Sempena Hari Malaysia, Shaklee umumkan ada promosi Vivix!!! Teruja tak? Ha macam saya sebut hari tu, bagi yang memang amalkan Vivix atau anda yang baru nak cuba Vivix, time promo adalah masa yang paling […]

10 Jenis Polifenol Dalam Vivix Bantu Kesihatan

vivix dan 10 jenis polifenol

Selama ni saya tahu polifenol digabungkan dengan resveratrol, inilah gabungan paling menjadi hingga meletopkan sales Vivix. Ada banyak jenis polifenol, kita tak tahu yang mana Shaklee ambil. Baru-baru ni ketika saya kemas rumah, saya terjumpa sebuah buku Shaklee. Dalam buku tu menyenaraikan jenis-jenis polifenol yang dimasukkan bersama-sama resveratrol untuk menjadi ramuan Vivix. Cuma malangnya ia […]

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children. Ayuh kita lihat secara terperinci. Promosi Shaklee Bagi Disember 2017 Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni: 1. Vivix Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan […]

Vivix Promo November 2017

promo november 2017 shaklee 1

Memang best la promo kali ni. Promo ni khusus adalah Vivix, TAPI untuk keahlian baru sahaja. Promo November 2017 Untuk Ahli Baru Korang belum jadi ahli Shaklee? Bulan ini Shaklee buat special promotion untuk korang. Beli Vivix 2 botol bulan ni korang akan dapat: Diskaun 25% Keahlian percuma bernilai rm80 Pos percuma bernilai rm10.60 Pulangan […]

Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017

Berita panas-panas ni. Nak tahu tak Shaklee ada buat promosi sempena Hari Malaysia 2017 iaitu Sabtu ini. Promosi ini 1 hari sahaja, justeru kena cepat-cepat order daripada SID kesayangan anda, saya la siapa lagi. Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017 Apa promosi yang best tu? Vivix la apa lagi. Harga jual Vivix adalah RM503 sebotol, […]

Keradangan dan Risiko Penyakit Kronik

Antara makanan tinggi polifenol yang dapat membantu menghalang pembentukan AGE protein

Ada yang komen minta saya jelaskan berkenaan keradangan yang saya selalu sebut dalam kebanyakan posting saya. Radang, meradang, teradang, semua sama sahaja. Orang meradang tu, samalah suku sakat keradangan juga. Harap penjelasan di bawah dapat dimanfaatkan sebaiknya. Apakah Keradangan Keradangan adalah proses di mana sel-sel darah putih dan bahan-bahan yang dihasilkannya melindungi kita daripada jangkitan […]

Vivix Shaklee: Penjelasan Dari Ketua Saintis Shaklee

Apa yang best dengan Shaklee Pra National Conference

Baru-baru ini memang agak viral berkenaan Shaklee dan Vivix di media sosial. Teruk kena serang, tapi alhamdulillah dan insyaAllah biarlah Allah yang tunjukkan kebenarannya. Kadangkala tidak guna juga untuk bertengkar dan berhujah pada saat masing-masing degil hendak menegakkan pendirian masing-masing. Jadi lebih baik diam, teruskan kerja dan bisnes seperti biasa. Namun saya tidak boleh berhenti […]

Kebaikan Vivix Shaklee dan Testimoni

Rahsia awet muda dengan vivix

Kebaikan Vivix Shaklee Yang Anda Perlu Tahu! Anda tentu nak tahu apakah kebaikan Vivix Shaklee kepada kesihatan dan adakah ia berbaloi sebagai pelaburan kesihatan? Kebaikan Vivix Shaklee seperti berikut: Menggalakkan penuaan sihat (jadi boleh awet muda dan bertindak sebagai antipenuaan) Bertindak mencegah kanser (dalam sesetengah kajian makmal polifenol boleh menggalakkan kematian sel kanser secara semulajadi) Melindungi […]

Vivix Shaklee dan Perlindungan DNA

Vivix dan packaging yang ekslusif

Vivix Shaklee dan Perlindungan DNA Ramai juga yang tertanya-tanya apa kaitan Vivix Shaklee dengan perlindungan DNA. DNA tu apa? Jadi dalam posting kali ini saya sertakan bagaimana Vivix Shaklee dikatakan dapat memberikan perlindungan kepada DNA kita. Apakah DNA Daripada Wikipedia, Asid Deoksiribonukleik (DNA) merupakan komponen kimia utama kromosom dan merupakan bahan yang menghasilkan gen. Ia […]

17 Manfaat Kesihatan Vivix Shaklee

Rahsia awet muda dengan vivix

17 Manfaat Kesihatan Vivix Shaklee Mesti ramai yang dah tahu tentang Vivix Shaklee kan? Vivix Shaklee adalah produk premium hebat yang mengandungi campuran bahan resveratrol dan 15 jenis polifenol daripada anggur muscadine dan 3 lagi ramuan yang memberikan banyak manfaat kepada kesihatan. Vivix Shaklee telah dibangunkan dan dikaji berulang kali untuk mendapatkan manfaat kesihatan yang […]