Call nowWhatsapp

Tag Archives: vivix murah

Vivix Harga Murah Sempena Hari Malaysia

vivix promosi harga murah

Wah teruja semua orang. Last month kita jual Vivix sampai habis stok satu Malaysia. Kena tunggu stok baru sampai dari USA. Sempena Hari Malaysia, Shaklee umumkan ada promosi Vivix!!! Teruja tak? Ha macam saya sebut hari tu, bagi yang memang amalkan Vivix atau anda yang baru nak cuba Vivix, time promo adalah masa yang paling […]

Harga Vivix Shaklee Over Priced

Setengah orang kata mahal sangat Vivix Shaklee ni, tak padan langsung. Haish kenapa la mahal sangat ya? Sebenarnya bukan mahal pun, tapi bila kita tak nampak kualiti dan nilainya, apa lagi kita benci dengan produk ni, maka yang kita nampak hanyalah mahal, over priced, over claim dan sebagainya. Hari ini saya kongsikan dengan korang, betul […]

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children. Ayuh kita lihat secara terperinci. Promosi Shaklee Bagi Disember 2017 Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni: 1. Vivix Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan […]