Call nowWhatsapp

Tag Archives: vitalea for children

Promosi Shaklee Februari 2018

Tak sangka dah masuk bulan Februari kan. Sekejap je masa berlalu sejak kita di tahun 2018. Bagi pencapaian pada bulan Januari, alhamdulillah banyak yang berjaya naikkan potensi masing-masing. Seronok bila tengok semakin ramai yang dapat bonus yang tebal. Hasil usaha masing-masing. Tahniah bagi tim saya #mafteam. Jom februari ni kita lebihkan pencapaian kita. Saya nak […]

Bestnya Promo Shaklee Januari 2018

Promosi tahun baru 2018 Shaklee

Alhamdulillah kita dah masuk ke tahun baru 2018. Segala suka dan duka tahun 2017 kita jadikan pengalaman, kenangan dan panduan. Next posting saya share pasal vision board ya. Cuma hari ni wajiblah saya nak maklumkan promo Shaklee bagi Januari 2018. Apa yang bestnya untuk promo Januari 2018? Jom tengok. Promo Shaklee Januari 2018 1. CoQ-Trol […]

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children. Ayuh kita lihat secara terperinci. Promosi Shaklee Bagi Disember 2017 Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni: 1. Vivix Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan […]

Tawaran Menarik Sempena Promosi Shaklee April 2016

Promosi Shaklee April 2016

Alhamdulillah Mac 2016 berlalu sebagai satu pencapaian yang memberangsangkan bagi tim saya. Ramai yang score banyak UV bulan Mac lalu yang melayakkan mereka menerima bonus sekurang-kurangnya RM24. Walaupun nilainya agak kecil, tetapi siapa yang hendak bagi kita sebanyak itu secara percuma kan? Siapa berusaha, dia akan dapat, man jadda wa jadda. Tawaran Menarik April 2016 […]

Vitalea For Children Multivitamin Untuk Kanak-kanak

Vitalea For Children Multivitamin Untuk Kanak-kanak

Dulu memang dah ada Vitalea For Kids ni di pasaran negara, tapi seingat saya lama juga ia telah dihentikan (obsolete) seingat saya dalam 2 tahun lalu. Bagaimanapun ia kini telah kembali. Kembali dengan formula yang telah dipertingkatkan. Vitalea For Children Multivitamin Khusus Untuk kanak-kanak Sebagaimana Vitalea, Vitalea For Children mengandungi multivitamin dan multimineral dirumus khas […]