Tag Archives: tok guru nik aziz dalam kenangan

Setahun Pemergian Almarhum Tuan Guru Nik Abdul Aziz

By | 13 February 2016

Semalam genap setahun pemergian Almarhum Tuan Guru Nik Abdul Aziz bin Nik Mat, bekas Menteri Besar Kelantan. Siapa yang tidak kenal Almarhum, serasa seantero dunia mengenali beliau sebagai tokoh yang sangat disegani. Lebih 2 dekat Almarhum memimpin Kelantan sebelum beliau melepaskan jawatan kepada Menteri Besar sekarang disebabkan penyakit dan keuzuran. Saya selalu juga mendapat perkhabaran setiap kali beliau… Read More »

Belasungkawa Tok Guru Nik Abdul Aziz bin Nik Mat

By | 13 February 2015

Ketika saya tulis posting ni, saya dah boleh bertenang sedikit daripada khabar duka ini. Genap sehari ketika ini beliau telah pulang ke pangkuan kekasihnya yang tercinta. Allah lebih sayangkan beliau. Tatkala mendengar perkhabaran duka, saya sedang tidurkan anak, husband pula dah tidur sebab tak sihat. Jadi semalaman tu saya asyik sangat tengok feeds kat FB saya tanpa disedari… Read More »