Tag Archives: tidur lebih lena

Anda alami insomnia? Sukar tidur?

By | 15 April 2014

Pernahkah anda alami situasi begini?Anda mengandung tetapi sukar tidur, tidur tidak berkualiti (tidur-tidur ayam)Anda ada anak kecil dan suka terjaga di tengah malam, anda sukar tidur semulaAnda sudah berbulan-bulan atau bertahun-tahun tidak tidur?Tidak kira apa situasi anda, sukar tidur atau tidur tidak lena merupakan masalah besar. Saya pernah alami semasa mengandung anak kedua saya, saya sukar tidur, jika saya… Read More »

Testimoni Ostematrix – Elak Senggugut / PMS

By | 10 April 2014

Tengahari tadi ada bersembang dengan seorang rakan saya. Beliau bertanya tentang Ostematrix. Saya ceritalah serba sedikit. Salah satu yang saya ceritakan adalah bagaimana Ostematrix berupaya membantu masalah senggugut / PMS dan period pain. Pernah selama sebulan saya tinggalkan Ostematrix, bukan disengajakan tetapi dilengahkan untuk ambil stok. Diam tak diam masuk sebulan dah. Akibatnya bulan itu saya alami senggugut… Read More »

Khasiat Ostematrix dalam Set Bersalin Shaklee

By | 5 April 2014

Sememangnya bagi ibu yang berpantang atau ibu selepas bersalin memastikan pengambilan kalsium diambil sebagai salah satu suplemen penting, bukan sahaja selepas bersalin malahan semasa mengandung lagi. Ini kerana selepas bersalin kalsium berperanan untuk: 1. Mengandungi kalsium yang merupakan komponen penting dalam susu ibu selain protein dan air. 2. Membantu ibu mendapat rehat yang berkualiti – tidur lebih lena… Read More »

Testimoni Tidur Lebih Lena Dengan Ostematrix

By | 3 April 2014

Testimoni yang ini memang tidak dapat disangkal lagi. Ya, kerana saya pun mengalaminya juga. Walaupun badan penat pada malamnya, lepas makan Ostematrix, tidur dengan lena dan bangun pagi dengan bertenaga. Mudah je nak bangun pagi tu. Pernah tak anda alami kesukaran untuk tidur? Sukar untuk tidur boleh menjejaskan aktiviti seharian kita. Kakak ipar saya dulu pernah sampai setahun… Read More »

Testimoni Ostematrix Shaklee

By | 5 February 2014

Testimoni Ostematrix ShakleeTelah banyak membantu ibu-ibu kekal sihat 🙂 Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma