Call nowWhatsapp

Tag Archives: testimoni youth skincare

Youth Shaklee Bantu Atasi Kulit Kendur (Saggy)

Kita tidak perlu menghabiskan beribu-ribu ringgit pada pembedahan kosmetik untuk dapat wajah yang lebih muda. Kalau tengok sapa yang ada buat rawatan plastik surgeri tu, memang menakutkan juga. Walaupun hasilnya memang gempak, tapi ish macam tak sanggup pulak nak harungi semua proses tu. Dah la bukan murah pun, beribu-ribu RM. Pengsan macam ni. Satu teknik […]

Krim Jeragat Lulus KKM Dan Berkesan

youth dan jeragat

Antara masalah kulit yang paling mencabar untuk dirawat ialah jeragat. Mujur juga saya takde masalah macam ni, tapi saya memang sering dapat customer dengan masalah jeragat. Suplemen untuk jeragat pernah saya kongsikan sebelum ini. Kali ini saya ingin kongsikan produk skincare Youth yang dapat membantu masalah jeragat. Krim jeragat atau skincare Youth ini tentulah lulus […]

Review Youth Skincare Selepas 21 Hari

Saya mula amalkan Youth Skincare lebih 21 hari yang lalu. Sebenarnya dah lama pun beli Youth ni, bulan Februari lagi. Masa tu Youth Shaklee hanya dijual kepada leaders yang hadir ke Business Leaders Conference. Walaupun saya tak hadir, saya minta rakan yang belikan untuk saya. Saya mula warded di Hospital Selayang sejak 30hb Januari 2018, […]

Istimewanya Shaklee Youth Serum

Kali ni saya nak share berkenaan serum. Sekarang ramai dah mula guna serum kan. Namun ada serum ada essence. Apa beza serum dengan essence? Kalau dulu memang ada perbezaan sikit. Sikit ja tak banyak. Serum ni texture lebih pekat berbanding essence dan fungsi dia merawat kulit dengan lebih baik sehingga ke lapisan dalam kulit. Essence […]

Shaklee Youth Skincare Harga dan Review

Diam tak diam dah nak masuk seminggu Youth Shaklee diperkenalkan kepada kita di Malaysia. Jadi artikel ni lebih kepada review dan harga Youth Skincare. Tentu korang sendiri teruja nak ambil tahu kan. Review Youth Shaklee Skincare Di bawah adalah antara review yang diperolehi oleh pengguna Youth skincare. Ada yang lebih sebulan pakai. Ini disebabkan Shaklee […]

10 Tahun Lebih Muda Dengan #YouthSkinCare

shaklee youth skin care

Ni overclaim ke apa? Masa mula-mula diperkenalkan, tertanya juga, betul ke? Apa buktinya? Ada satu sesi diadakan bersama para masters di mana Ketua Pakar Nutrisi Shaklee memberitahu berhubung 10 tahun lebih muda dengan Youth Skin Care. Skin Age Index Sejenis ujian yang diberi nama SKIN AGE INDEX di jalankan oleh Pakar kulit (Skin Expert) buat […]