Tag Archives: testimoni vivix

Cara Menghilangkan Jerawat Dengan Cepat

By | 18 July 2014

Rimas tak kalau ada jerawat atas muka? Adoi atas hidung, kat dahi, kat pipi… dah la raya dah dekat ni. Dah la sakit, risau pulak lagi kalau-kalau jadi parut pulak. Ada tak cara hilangkan jerawat dengan cepat ni? Jerawat di wajah sangat mengganggu Oh Tidakkkk!!Oopps jangan risau. Bawak bertenang sikit ya. Memang boleh sangat hilangkan jerawat dengan cepat,… Read More »

Vivix Suplemen Anti Aging Terbaik

By | 10 July 2014

Sekarang ni produk anti aging memang tengah laku la, memang in kata orang. Sebab itu produk anti aging ni tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Dari satu produk ke produk yang lain. Tapi awas, pastikan anda hanya memberi suplemen anti aging yang terbaik sahaja. Bagaimana Kulit Menua? Pernah tak anda ke pasaraya dan disapa sebagai makcik sedangkan anda baru… Read More »

Jom Cantik, Anggun Berseri Di Hari Raya

By | 4 July 2014

Alhamdulillah dah 5 hari kita berpuasa, di samping melaksanakan ibadah puasa, tentu anda juga sibuk melakukan persediaan hari raya kan. Selain kuih muih dan pakaian raya, ada 1 perkara penting yang selalu kaum wanita akan pastikan… untuk tampil cantik, anggun dan berseri di hari raya.Raya kan mestilah sana sini orang nak bergambar, selfie bagai. Haish takkan nak bergambar… Read More »

Vivix Untuk 1001 Manfaat dan Penawar

By | 3 July 2014

Vivix Untuk 1001 Manfaat dan PenawarRamai mungkin dah tahu tentang Vivix, tak kurang yang belum. Bagi saya sendiri saya mula-mula ambil Vivix masa promosi beli 6 percuma 1 dulu, saya rasa setahun yang lalu jugalah. Sebab saya tahu Vivix memang baik untuk kesihatan keseluruhan, elakkan daripada penyakit kronik walaupun Alhamdulillah saya sihat tanpa penyakit kronik.Cuba anda teliti statistik… Read More »

Anda sakit buah pinggang? Takut bergantung dengan dialisis?

By | 21 April 2014

Pada saya benda yang baik elok kita sebarkan. Takdelah pula saya nak keep secret pulak kan, sebab membantu orang kembali sihat lebih utama bagi saya. Kisah penyembuhan Vivix – buah pinggang sembuh, dan transplant dibatalkan. Karen Sandifer, bekas penyelia Home Health Care, berkongsi kisah ini mengenai Brandy (sahabatnya) dengan Vivix. Brandy dah bersedia untuk berikan satu buah pinggangnya… Read More »

Testimoni Sakit Pinggang

By | 8 April 2014

Ni testimoni diri sendiri.Hari ahad petang baru-baru ni tiba-tiba terasa sakit pinggang di sebelah kanan. Tiada sebab, bukan jatuh, bukan terkehel dll. Sakitnya Allah saja tahu. Begitulah rasanya orang yang sakit pinggang, sakit belakang dll. Allahu…Nak rukuk memang sakit. Solat duduk je sejak itu.Strategi saya masa tu1. Saya minta suami buatkan teknik lipatan. Teknik ni lipat badan manusia… Read More »

Testimoni Darah Tinggi Dengan Shaklee

By | 7 March 2014

Anda ada darah tinggi? Atau orang-orang tersayang menghidap darah tinggi?Zaman sekarang penyakit darah tinggi dah macam common, bukan sahaja warga tua bahkan orang muda. Kalau kat pejabat saya tu dalam unit saya sendiri ada 2 orang. Yang lain saya kurang tahu. Mereka ni masing-masing berumur 30an dan 40an. Masih muda.Jaga-jagalah pemakanan masing-masing. Juga spiritual masing-masing iaitu kerohanian dan… Read More »

Pelbagai testimoni vivix

By | 6 September 2013

VIVIX BANTU penghidap Diabetes 14 tahun BEBAS dari penyakit!!==================================En. R Jitendra merupakan penghidap Diabetes sejak 14 tahun yang lalu. Kadar gula dalam darah ialah 15.5, tetapi kini setelah mengambil VIVIX Shaklee selama 7 bulan secara konsisten, kadar gula dalam darah telah menurun kepada 4.8 dan beliau telah bebas dari Diabetes. Kata beliau “ Kini saya dapat menikmati kehidupan… Read More »

Testimoni berganda untuk vivix, collagen powder shaklee dan ajht

By | 3 September 2013

Testimoni LagiKali ini VivixCollagen AJHTMarvellous! testimoni vivix, collagen, ajht  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.  Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Vivix Untuk Kuruskan Badan

By | 26 August 2013

Hebatnya Shaklee Vivix, rupanya boleh juga untuk slimmingVIVIX untuk kuruskan badan wow!!!owh bukan omong kosong.sbbnya.. sbb ada resveratrol tu ler..menaikkan metabolisma badan memusnahkan lemak2 dalam badan untuk digunakan sbg tenaga menghalang kenaikan paras hormon estrogen yg membuatkan lebih byk lemak disimpan, bila kurg lg kurangla lemak2 tu disimpan .Bayangkan betapa hebatnya vivix..kalau orang perancis tak mampu punya nak minum sampai… Read More »