Tag Archives: testimoni ostematrix

Elak Sembelit dan period pain dengan Ostematrix Shaklee

By | 28 April 2014

Saya memang pengguna tegar Ostematrix. Biasanya ambil 4 biji sehari setiap hari sebelum tidur. Bangun tidur memang fresh, aktif sepanjang hari dan tiada sembelit. Semasa period pun tiada period pain.Dijadikan cerita, dah sebulan bekalan Ostematrix saya habis. Saya pula melewat-lewatkan tambah stok Shaklee saya, memang skip Ostematrix buat beberapa minggu. Saya period minggu lalu, aduh ada pula period pain.… Read More »

Testimoni Ostematrix membantu ibu hamil

By | 24 April 2014

Ada kawan saya ni, memang pengguna setia Shaklee. Beliau kini menetap di Pakistan mengikut suaminya di sana. Tetapi saat ini mengandung anak kedua, beliau tinggal di kampung beliau di Terengganu buat sementara. Beliau memang jenis tak tahan dengan cuaca 4 musim di Pakistan, termasuk cara pemakanan mereka di sana. Tetapi alhamdulillah beliau cuba menerima sedikit demi sedikit.Beliau masih mengamalkan pengambilan… Read More »

Lagi testimoni Ostematrix membantu sakit pinggang pulih

By | 13 April 2014

Lagi testimoni Ostematrix membantu sakit pinggang pulih Testimoni sakit pinggang Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah? https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner PM/SMS/Watsapp 0122195919 Emel ahmad.raihanah@gmail.com Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner Konsultansi percuma

Testimoni Ostematrix – Elak Senggugut / PMS

By | 10 April 2014

Tengahari tadi ada bersembang dengan seorang rakan saya. Beliau bertanya tentang Ostematrix. Saya ceritalah serba sedikit. Salah satu yang saya ceritakan adalah bagaimana Ostematrix berupaya membantu masalah senggugut / PMS dan period pain. Pernah selama sebulan saya tinggalkan Ostematrix, bukan disengajakan tetapi dilengahkan untuk ambil stok. Diam tak diam masuk sebulan dah. Akibatnya bulan itu saya alami senggugut… Read More »

Testimoni Sakit Pinggang

By | 8 April 2014

Ni testimoni diri sendiri. Hari ahad petang baru-baru ni tiba-tiba terasa sakit pinggang di sebelah kanan. Tiada sebab, bukan jatuh, bukan terkehel dll. Sakitnya Allah saja tahu. Begitulah rasanya orang yang sakit pinggang, sakit belakang dll. Allahu… Nak rukuk memang sakit. Solat duduk je sejak itu. Strategi saya masa tu 1. Saya minta suami buatkan teknik lipatan. Teknik… Read More »

Khasiat Ostematrix dalam Set Bersalin Shaklee

By | 5 April 2014

Sememangnya bagi ibu yang berpantang atau ibu selepas bersalin memastikan pengambilan kalsium diambil sebagai salah satu suplemen penting, bukan sahaja selepas bersalin malahan semasa mengandung lagi. Ini kerana selepas bersalin kalsium berperanan untuk: 1. Mengandungi kalsium yang merupakan komponen penting dalam susu ibu selain protein dan air. 2. Membantu ibu mendapat rehat yang berkualiti – tidur lebih lena… Read More »

Pulih Buasir Dengan Ostematrix

By | 4 April 2014

Tentu ramai di kalangan kita memang menderita dengan buasir. Ini terutamanya bagi wanita, juga wanita hamil tidak terkecuali. Jika ibu mengandung mengalami buasir, memang kemungkinan tinggi untuk melalui bersalin secara pembedahan. Bagaimana mengatasi masalah ini? Ibu mengandung lagilah berisiko, tak boleh sebarangan makan ubat.  Jadi sebenarnya Ostematrix memang termasuk dalam set ibu hamil. Sebab disamping mencegah buasir dan… Read More »

Testimoni Tidur Lebih Lena Dengan Ostematrix

By | 3 April 2014

Testimoni yang ini memang tidak dapat disangkal lagi. Ya, kerana saya pun mengalaminya juga. Walaupun badan penat pada malamnya, lepas makan Ostematrix, tidur dengan lena dan bangun pagi dengan bertenaga. Mudah je nak bangun pagi tu. Pernah tak anda alami kesukaran untuk tidur? Sukar untuk tidur boleh menjejaskan aktiviti seharian kita. Kakak ipar saya dulu pernah sampai setahun… Read More »

Sakit Pinggang Hilang Dengan Ostematrix

By | 2 April 2014

Setahu saya Ostematrix memang mudah sangat serap. Sebab apa saya tahu, sebab ianya memang mudah larut. Kebiasaannya saya letak botol Ostematrix saya di side table katil. Yelah sebab nak makan sebelum tidur, jadi saya memang letak di tepi katil. Satu malam saya lupa nak makan sebelum tidur. Bila terjaga tengah malam, baru saya teringat saya belum ambil Ostematrix. Tanpa… Read More »

Testimoni Ostematrix Shaklee

By | 5 February 2014

Testimoni Ostematrix ShakleeTelah banyak membantu ibu-ibu kekal sihat 🙂 Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma