Tag Archives: testimoni kolagen

Testimoni Collagen Powder Shaklee

By | 9 September 2014

Rasa tak lengkap kiranya cerita pasal Collagen Powder tapi tak update tentang testimoni pengguna Collagen Powder. Tapi sebelum tu, mari kita mengulangkaji kebaikan dan manfaat Collagen Powder ni. Kebaikan dan Manfaat Collagen Powder 1. Anti penuaanMengecilkan liang pori-pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan garis-garis halus. 2. Kecantikan kulit dan rambutMenjadikan kulit dan rambut lebih sihat, glowing dan cantik… Read More »

Cara Menghilangkan Jerawat Dengan Cepat

By | 18 July 2014

Rimas tak kalau ada jerawat atas muka? Adoi atas hidung, kat dahi, kat pipi… dah la raya dah dekat ni. Dah la sakit, risau pulak lagi kalau-kalau jadi parut pulak. Ada tak cara hilangkan jerawat dengan cepat ni? Jerawat di wajah sangat mengganggu Oh Tidakkkk!!Oopps jangan risau. Bawak bertenang sikit ya. Memang boleh sangat hilangkan jerawat dengan cepat,… Read More »

Adakah Anda Perlukan Kolagen? Shaklee Collagen Powder (SCP)

By | 11 May 2014

Adakah anda ada alami perkara berikut?1. Rambut mudah kering dan bercabang2. Kulit dengan pori besar, jeragat hitam dan bintik-bintik3. Kekurangan kalsium dan risiko osteoporosis4. Kulit kendur / berkedut5. Sakit sendi6. Kuku mudah pecah dan kurang bersinar7. Penyakit gigi8. Payudara kurang anjal9. Penglihatan kabur10. Organ dalaman kurang berfungsi.Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen? Kesan… Read More »

Testimoni Sakit Pinggang

By | 8 April 2014

Ni testimoni diri sendiri.Hari ahad petang baru-baru ni tiba-tiba terasa sakit pinggang di sebelah kanan. Tiada sebab, bukan jatuh, bukan terkehel dll. Sakitnya Allah saja tahu. Begitulah rasanya orang yang sakit pinggang, sakit belakang dll. Allahu…Nak rukuk memang sakit. Solat duduk je sejak itu.Strategi saya masa tu1. Saya minta suami buatkan teknik lipatan. Teknik ni lipat badan manusia… Read More »

Shaklee Collagen Powder Bukan Sekadar Untuk Kulit

By | 3 October 2013

Tua sebelum usia? Liang roma besar, pigmentasi, jeragat dan kulit kekuningan? Lingkaran hitam bawah mata? Penglihatan kabur? Kulit berkedut? Kuku senang pecah? Semua ini adalah KESAN KEHILANGAN KOLAGEN! Kolagen adalah sejenis protein utama bagi tisu sokongan dalam badan kita, untuk keanjalan dan kekenyalan kulit. Antara sumber kolagen terbaik ialah kolagen bersumber ikan laut dalam kerana strukturnya yang mirip… Read More »

Pelbagai testimoni Shaklee Collagen Powder

By | 3 October 2013

Berpagi2an ni cuba usha dulu testimoni collagen powder by shaklee. Psst, bln ni promo collagen, mmg rugi tak rembat tau. Hubungi saya 0122195919 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.426320180807895.1073741827.286065414833373&type=1 Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Testimoni berganda untuk vivix, collagen powder shaklee dan ajht

By | 3 September 2013

Testimoni LagiKali ini VivixCollagen AJHTMarvellous! testimoni vivix, collagen, ajht  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.  Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Kulit Sunburn dan Jerawat Hilang Dengan Shaklee Collagen Powder

By | 14 August 2013

Masalah kulit sunburn ada saya tuliskan secara panjang lebar dalam posting saya Atasi Kulit Sunburn Dengan Berkesan Dalam Tempoh 2 Minggu.Bagi masalah jerawat pula ada saya tuliskan dalam posting Set Kulit Shaklee Untuk Kulit Bebas Jerawat.Sebenarnya jika guna Shaklee Collagen Powder sahaja pun ok, tetapi lebih baik jika boleh pertimbangkan full set kulit Shaklee. Ini disebabkan SCP mungkin… Read More »

Testimoni Shaklee Collagen Powder

By | 11 August 2013

Ni saya nak bagi testimoni diri sendiri menggunakan SCP.Saya memang tak pernah guna mana-mana kolagen. Apa brand sekalipun. Cuma pernah makan kolagen yang dibeli dari Sabah.Saya mula makan SCP bulan puasa lalu. Lebih kurang 2 minggu lalu. Dan selepas 2 minggu ni apa yang saya perasan;1. Sejak hari pertama lagi breastmilk memang banyak dan bertambah meskipun berpuasa.2. Pori-pori… Read More »

Pelbagai Testimoni Shaklee Collagen Powder

By | 29 July 2013

Anda baca sendiri testimonial pengguna COLLAGEN POWDER SHAKLEE..banyak lagi yang saya tak upload..nia antara testimoni yang powerrr Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com