Tag Archives: testimoni esp

Kenapa Suka Sangat Dengan ESP?

By | 17 May 2014

ESP adalah salah satu produk berhantu Shaklee.  Dua tahun lalu bila buka promosi beli 6 percuma 1, tengah bulan lagi dah memang licin di gudang Shaklee. Kenapala suka sangat dengan ESP ni? Secara kesimpulannya begini: Banyak fungsi ESP Inilah sebabnya kenapa orang suka sangat dengan ESP, sampai ramai sangat yang jadi pengguna setia. Sapa dia pengguna setia ni?… Read More »

Kajian dan testimoni tentang ESP

By | 16 May 2014

Kajian dan testimoni tentang ESP Saya adalah pengguna ESP dan kemudiannya menjadi pengedar Shaklee selepas yakin dengan keberkesanan produk mereka. Di dalam entri ini saya kompilasikan testimoni tentang ESP yang walaupun banyak di dalam Internet, namun telah saya klasifikasi mengikut fungsi dan sakit yang dialami. ESP memang mempunyai paling banyak testimoni. Jom layannn 1. Mengurangkan rasa letih dan… Read More »

Testimoni ESP – Kulit Gebu dan Susu pun banyak!

By | 13 April 2014

Hari ni nampaknya cakap tentang testimoni aje ya. OK dibawah ini adalah testimoni ESP pula  1. Kulit muka tiba-tiba jadi gebu, tiada lagi muka kusam atau mengelupas.  Tetsimoni kulit gebu 2. Testimoni Susu Banyak dengan set milk booster Testimoni Susu banyak dengan ESP Teruja tak? Jom cuba sekarang juga!Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga?… Read More »

Testimoni ESP – Kulit Cantik, Kesihatan berkekalan baik

By | 27 March 2014

Saya sendiri pengguna ESP. Telah menggunakannya sejak melahirkan anak kedua, 27 bulan yang lalu. Sehingga kini masih menggunakannya. Semasa promo ESP ni, saya sendiri simpan stok beberapa tin untuk kegunaan sendiri.Ok saya ingin bawakan testimoni pengguna yang telah menggunakan ESP untuk tujuan kecantikan kulit. Orang Malaysia memang sangat pentingkan penjagaan kulit dan badan. Jom kita zoom Kulit Glowing,… Read More »

Chicken Pox dan Shaklee

By | 26 March 2014

Chicken Pox dan ShakleeChicken pox memang biasanya sekali seumur hidup. Saya ingat dulu saya dah kena masa kecil-kecil lagi. Time tu tengah bercuti di Jakarta bersama keluarga. Jika belum kena masa kecil, gamaknya masa dewasa mesti akan kena. Tapi bila dah dewasa baru kena, efeknya tidaklah kuat mana, dah gagah nak jaga diri sendiri. Cuma yang menakutkan adalah sekiranya… Read More »

Testimoni menggunakan Shaklee

By | 20 March 2014

Sebab ramai je yang suka baca testimoni, ini saya bawakan lagi testimoni daripada salah seorang pengguna. Ibu beliau lenguh-lenguh anggota kaki dan tangan. Alhamdulillah merasa kesihatan yang lebih baik. Testimoni ESP untuk warga emas Dibawah ini satu lagi testimoni. Berkenaan masalah kulit juga. Jom layann Testimoni masalah gatal-gatal ni Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau… Read More »

Lagi testimoni pengambilan ESP untuk ibu hamil

By | 15 March 2014

Testimoni ibu hamil yang mengamalkan pengambilan ESP.Biarlah gambar berbicara, banyak dah posting pasal testimoni ESP ni. Layannn Datuk Dr Zarul pun tidak menghalang menggunakan suplemen Shaklee semasa mengandung Testimoni terbaik ESP untuk ibu hamil ESP dan ibu hamil Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp… Read More »

Testimoni ESP dan Vitalea

By | 10 March 2014

Perubahan cuaca di negara kita sukar diduga sekarang ni. Sekejap sejuk, sehingga tak pernah terjadi. Sekejap panas, melampau pula tu. Alhamdulillah saya telah lengkapkan perisai diri anak-anak, suami, ibu bapa dan diri sendiri selama ini. Sekurang-kurangnya badan kuat untuk menghadapi apa juga perubahan cuaca. Biiznillah, bukan riak, tetapi semoga Allah lindungi dengan ikhtiar ini.Anda yang masih baru atau… Read More »

Testimoni Darah Tinggi Dengan Shaklee

By | 7 March 2014

Anda ada darah tinggi? Atau orang-orang tersayang menghidap darah tinggi? Zaman sekarang penyakit darah tinggi dah macam common, bukan sahaja warga tua bahkan orang muda. Kalau kat pejabat saya tu dalam unit saya sendiri ada 2 orang. Yang lain saya kurang tahu. Mereka ni masing-masing berumur 30an dan 40an. Masih muda. Jaga-jagalah pemakanan masing-masing. Juga spiritual masing-masing iaitu… Read More »

Testimoni ESP – berpantang, penyusuan, kulit cantik, penyakit HFMD

By | 2 March 2014

Testimoni ESP ESP membantu dalam penyusuan badan dan selepas bersalin. Bagaimanapun perlu diingat ia tidak akan berkesan jika faktor “demand and supply” tidak dipatuhi sepenuhnya. ESP membantu meningkatkan susu badan   ESP juga membantu menjaga kulit anda supaya cantik dan licin. Kulit bertambah halus dan cantik Di bawah ini pula testimoni bagaimana ESP membantu membaiki kulit bagi pesakit HFMD… Read More »