Tag Archives: testimoni darah tinggi

Testimoni Darah Tinggi Dengan Shaklee

By | 7 March 2014

Anda ada darah tinggi? Atau orang-orang tersayang menghidap darah tinggi?Zaman sekarang penyakit darah tinggi dah macam common, bukan sahaja warga tua bahkan orang muda. Kalau kat pejabat saya tu dalam unit saya sendiri ada 2 orang. Yang lain saya kurang tahu. Mereka ni masing-masing berumur 30an dan 40an. Masih muda.Jaga-jagalah pemakanan masing-masing. Juga spiritual masing-masing iaitu kerohanian dan… Read More »

Vivix mengurangkan kelesuan akibat darah tinggi / diabetes

By | 19 July 2013

Another testimoni. Beliau telah memberikan ibunya yang mempunyai darah tinggi dan diabetes. Akibat daripada diabetes, badan ibunya kelesuan.Alhamdulillah vivix telah membantu mengatasi masalah kelesuan dan blood pressure pun kembali normal. Suka tak suka tak? ;D Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com