Call nowWhatsapp

Tag Archives: testimoni darah tinggi

Testimoni Darah Tinggi Dengan Shaklee

Anda ada darah tinggi? Atau orang-orang tersayang menghidap darah tinggi? Zaman sekarang penyakit darah tinggi dah macam common, bukan sahaja warga tua bahkan orang muda. Kalau kat pejabat saya tu dalam unit saya sendiri ada 2 orang. Yang lain saya kurang tahu. Mereka ni masing-masing berumur 30an dan 40an. Masih muda. Jaga-jagalah pemakanan masing-masing. Juga […]

Vivix mengurangkan kelesuan akibat darah tinggi / diabetes

Nenek konsisten dengan Vivix untuk masalah diabetes

Another testimoni. Beliau telah memberikan ibunya yang mempunyai darah tinggi dan diabetes. Akibat daripada diabetes, badan ibunya kelesuan. Alhamdulillah vivix telah membantu mengatasi masalah kelesuan dan blood pressure pun kembali normal.  Suka tak suka tak? ;D Nak tahu harga Shaklee? Hubungi   Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com