Tag Archives: testimoni cyst

Cara Kecutkan Cyst Dengan ESP Dan GLA Complex

By | 28 August 2014

Saya pernah share dulu posting saya berkenaan salah seorang customer saya yang berjaya kecutkan cysts beliau dengan pengambilan GLA Complex dan ESP. Anda boleh baca kisah beliau di testimoni ini. Jenis-jenis cyst. Cyst ni boleh berlaku kepada semua orang wanita. Bujang mahupun telah berkahwin. Ada sedara saya sebelah mak pun masih bujang dan baru-baru ini beliau jalani pembedan… Read More »

Rawat Cyst Dengan GLA Complex

By | 8 August 2014

Ramai wanita menghidap cyst dewasa ini, samada yang masih bujang atau sudah berumahtangga. Customer saya sendiri ada penghidap cyst, berjaya sembuh dengan GLA Complex daripada Shaklee. Apakah cyst? Cyst Cyst adalah sesuatu poket yang berisi samada cecair, bahan separa pejal atau gas. Salah satu yang Nama cyst berbeza bergantung kepada jenis dan lokasinya pada tubuh. Contohnya Ovarian CystMerupakan cyst pada… Read More »

Kebaikan GLA Complex Untuk Semua

By | 29 June 2014

Jarang orang tahu berkenaan GLA (gamma linolenik acid) Complex, selalunya orang kenal EPO (evening primrose) dan selalunya orang memang kaitkannya dengan wanita. Sebab wanita je la kerap ambil EPO. Tapi sebenarnya GLA ni boleh diambil oleh wanita dan lelaki, sudah tentu untuk fungsi berlainan. GLA Complex Untuk Lelaki dan Wanita Apa pula GLA? Kebanyakan GLA dipasaran dihasilkan daripada… Read More »

GLA bantu untuk hamil

By | 27 September 2013

Testimoni GLA bantu untuk hamil Testimoni Hamil Dengan GLA Testimoni Hamil dengan GLA * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.  Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Cyst Kecut Dengan GLA

By | 27 August 2013

TESTIMONI GLA DAN CYSTBaru tadi COD produk shaklee (GLA) kpd customer lama. Beliau sblm ni makan GLA untuk masalah cyst beliau. Setahun mengalami rasa sakit. Dan paling teruk dialaminya 2 bulan lalu sampai tidak mampu duduk dan berjalan. Beliau amalkan GLA dalam 2 hari terus cyst pecah sendiri. Masa pecah tu keluar air mcm air ketuban. tetapi berwarna putih… Read More »

Testimoni Cyst Kecut Dengan GLA

By | 19 July 2013

Sangat gembira dengar news ni. Ada sorang customer saya ni. Dia ada cyst betul-betul kat pintu alat sulit beliau. Sakit sangat katanya. Nak duduk pun susah. Beliau ada terdengar GLA bagus untuk cyst, beliau order 2 botol terus dari saya. Hasilnya sangat menggembirakan.Kami ingin membantu memberikan kesihatan yang baik kepada semua. Nak tahu harga  Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad… Read More »