Tag Archives: teknologi explotab

Ujian Letupan Vitalea kebabooom!

By | 30 April 2014

Asyik tengok orang buat je kan so hari ni saya uji sendiri. Bagaimana yang dikatakan vitalea adalah explotab. Dan bagaimana dikatakan ianya semulajadi. Pada minit ke 3 vitalea dah mula memecah. Minit ke 6 dah boleh larut. Begitulah fungsinya bila dimakan oleh kita. Cepat serap. Dan perhatikan juga ia tanpa pewarna tiruan. Jika dgn pewarna tiruan mula2 lagi… Read More »

Vitalea dengan teknologi Explotab bantu jana tenaga segera

By | 21 April 2014

Bagaimana Vitalea membantu ibu berpantang kembali bertenaga dengan cepat?Vitalea telah dipilih oleh Center of Science di US sebagai The Best Multivitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000. Mengapa Vitalea dan tidak vitamin lain?Vitalea dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks disebut ExploTab. Ia merupakan tablet multivitamin yang paling pantas di dunia terlarut di dalam air… Read More »

Video Tentang Vitalea

By | 7 February 2014

Anda ingin tahu bagaimana hebatnya Vitalea, signature produk Shaklee? Jom tengok sini Rumusan daripada video itu1. Vitalea mudah menyerap dalam tubuh, dalam video itu dalam tempoh kurang 15 minit2. Tiada pewarna tiruan dibuktikan, bagaimana? Perasan tak takde coloring hijau dalam mangkuk tu? Ha itu maknanya tiada pewarna tiruan.Ini pula video ujian pembakaran Vitalea Video ini untuk melihat adakah… Read More »