Tag Archives: strok

Testimoni Strok Dengan Vivix

By | 29 July 2013

Hari tu..mak sedara saya diserang mild strok jugak…tiba2 mak saya call..terus saya suggest vivix…dan alhamdulillah…mak terus gi hantar…lepas 2hari…mak cik boleh bangun dah..boleh gerak dah tangan dia..segalanya dengan izin Allah…kita memang usaha lah…. Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Cepat letih, lesu dan lenguh2 badan?

By | 7 May 2013

Hari ni nak berkongsi dengan anda semua tentang tonik ajaib yang EKSLUSIF hanya dari Shaklee iaitu VIVIX yang cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA. Sila pastikan VIVIX ni disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama… Buat yang tak pernah tengok ni ler rupa VIVIX…… Read More »