Tag Archives: shaklee malaysia

Vivix Mengandungi Semua Nutrisi Harian

By | 24 February 2017

Ada customer hubungi saya bertanya berkenaan kandungan nutrisi dalam Vivix. Banyak soalannya antaranya: Adakah cukup ambil Vivix sahaja, tidak perlu ambil suplemen lain. Nak ambil lain-lain macam banyak je Adakah Vivix mengandungi potassium Jadi posting kali ini saya ingin kongsikan dengan anda berkenaan nutrisi yang terdapat di dalam Vivix. Benarkah Vivix Mengandungi Semua Nutrisi Harian? Setiap hari kita… Read More »

Risiko Kekurangan Zat Besi Semasa Mengandung

By | 22 February 2017

Ramai ibu mengandung tapi alami HB rendah, betul tak? Ada yang buat tak peduli, ada mak yang risau dan mencari penyelesaian. Biasanya memang doktor akan ambil berat lebih kalau masalah HB rendah ni. HB rendah ini yang selalu dikaitkan dengan kekurangan zat besi, ikut tajuk kita hari ini. Maklumat ini juga yang saya dapat daripada Workshop Landmark Study… Read More »

Yang Best Tentang Pra National Conference Shaklee 2017

By | 19 February 2017

Alhamdulillah saya berpeluang hadir ke Pra National Conference Shaklee yang diadakan semalam, 18 Februari 2017. Hanya mereka yang dijemput sahaja yang hadir tau. Dan yang dijemput tu adalah business leaders sahaja, yang konsisten selama setahun (dari 2016). Walaupun biasanya NC sebegini boleh bawa anak-anak, tapi kali ini memang tidak boleh bawa anak-anak. Mungkin kali ini Shaklee mahu semua… Read More »

Pengedar Shaklee Nilai, Bangi dan Kajang

By | 6 September 2016

Saya ada berita baik. Bagi anda pengguna Shaklee di Nilai, Bangi dan Kajang. Kini anda boleh mendapatkan bekalan vitamin Shaklee di sekitar Nilai, Bangi dan Kajang, samada secara pos atau pick up daripada pengedar kami di kawasan anda iaitu Cik Sharihah Azmi. Anda boleh menghubungi beliau atau lebih mesra di panggil sebagai Sha untuk COD vitamin Shaklee atau… Read More »

Shaklee National Conference 2016 Yang Gempak

By | 3 June 2016

Pada 28 Mei 2016 yang lalu, telah diadakan Shaklee National Conference 2016 untuk kesekelian kalinya. Bagi MLM, acara ini adalah untuk memberikan penghargaan kepada semua pengedarnya. Bagi saya sendirilah, saya melihat cara penganjuran dan pengedarnya melalui national conference seperti ini. Dulu saya pernah sertai 1-2 MLM, tapi memang saya tidak minat. Antara sebabnya Terlalu “bertuhankan” duit dan kemewahan.… Read More »