Tag Archives: shaklee dan buah pinggang

4 Punca Utama Kegagalan Buah Pinggang

By | 27 October 2017

Sebenarnya macam-macam orang tularkan punca kegagalan buah pinggang, betul tak? Kadang tu hanya pandangan kita sahaja, atau bukan kita tapi mungkin pandangan dari seorang pakar. Pandangan ni bukan boleh diterima sebagai fakta, sehingga kita ada kajian saintifik mengenainya. Dalam dalam hal punca kegagalan buah pinggang pun, memang ada kajian saintifik pun. Nak cari dengan tidak je, sebab semua… Read More »

Tahap 3 Buah Pinggang Jadi Normal

By | 20 October 2017

Ramai juga orang ada masalah dengan buah pingang kan? Setiap hari saya menerima banyak customer bermasalah dengan buah pinggang. Ada satu berita gembira saya ingin khabarkan. Tahap 3 Buah Pinggang Kini Normal Saya pernah ada seorang customer tahun ini yang ambil Vivix Shaklee untuk masalah buah pinggang beliau. Kisah beliau saya coretkan dalam Vivix Nutrisi Untuk Kerosakan Buah… Read More »