Tag Archives: set kurus shaklee

Vivix Bantu Kuruskan Badan

By | 22 November 2017

Ada je testimoni yang sebut ambil Vivix pun dia boleh turun. Mula saya pun tak percaya, macamana Vivix yang cuma pati tumbuhan tu mampu bantu orang kuruskan badan? Sehingga saya alami sendiri. Ceritanya begini. Mula April 2016, saya mula dengan program Detox Shaklee. Salah satu produk dalam Set Detox adalah Vivix Shaklee. Saya cuma diberitahu Vivix ni bantu… Read More »

KURUS DAN SIHAT SEPANJANG RAMADHAN.

By | 22 May 2017

KURUS DAN SIHAT SEPANJANG RAMADHAN. Ramadhan tinggal tak sampai 10 hari lagi. Dah bersedia ke belum nak hadapinya. Bulan Ramadhan adalah bulan yang ditunggu-tunggu oleh kaum wanita dan gadis-gadis di luar sana. Di bulan Ramadhan yang mulia ini la ramai yang merebut peluang untuk meningkatkan ibadat dan memperbanyakkan amalan akhirat. Menunaikan ibadat berpuasa sepanjang Ramadhan merupan salah satu… Read More »

Pinggang Dari 41 kepada 36 Dalam Tempoh 27 Hari Sahaja

By | 15 July 2016

Saya hendak reveal kisah benar saya sendiri. Saya berjaya turun 4kg masa bulan puasa! Bukan mudah untuk semua orang! Dan 4kg itu sebenarnya banyak sebenarnya, kalau sebelum ini berat statik atau naik je memanjang. Jadi dapat turun 4kg memang pengalaman yang sangat best. Dengan set ‪#‎JomDetox‬ segalanya mungkin! Kami akan guide anda. Tinggal lagi anda kena follow betul-betul. #JomDetox… Read More »

Anda Ibu Menyusu Dan Mahu Kurus?

By | 17 April 2015

Saya ada anak 3, sekarang sedang berpantang anak ketiga. Dengan ketiga-tiga anak saya fully breastfeed selama 2 tahun setiap anak. Dan dalam mindset saya, kalau saya tak makan nasi susu ada ke? Jadi saya pastikan saya makan nasi during lunch dan dinner. Sudahnya saya tak kurus pun walaupun saya breastfeed. Orang kata breastfeed boleh kurus, tapi ia tak… Read More »

9 Fungsi Lecithin Untuk Kuruskan Badan

By | 7 April 2015

Bertalu-talu nampaknya orang tanya dan order pasal Lecithin ni, maklumlah bulan ni promo Lecithin yang tak dapat pada bulan-bulan lain. Jadi posting kali ni saya fokus tentang 6 Fungsi Lecithin Yang anda belum tahu untuk tujuan kuruskan badan. Apa Itu Lecithin? Lecithin adalah makanan super semulajadi yang hebat seperti mana kebanyakan supplement yang digabungkan di dalam satu kapsul… Read More »