Tag Archives: set diet shaklee

Anda Ibu Menyusu Dan Mahu Kurus?

By | 17 April 2015

Saya ada anak 3, sekarang sedang berpantang anak ketiga. Dengan ketiga-tiga anak saya fully breastfeed selama 2 tahun setiap anak. Dan dalam mindset saya, kalau saya tak makan nasi susu ada ke? Jadi saya pastikan saya makan nasi during lunch dan dinner. Sudahnya saya tak kurus pun walaupun saya breastfeed. Orang kata breastfeed boleh kurus, tapi ia tak… Read More »

Set Bajet Kurus Shaklee

By | 12 August 2014

Ramai yang rasa kecewa bila lepas raya berat badan tak turun-turun lagi walaupun pulun dah diet. Berat badan yang merunsingkan memang umpama mimpi ngeri dan impian nak kurus macam hancur je. Saya cadangkan anda ambil Set Bajet Kurus ini. Vitamin Terbaik Untuk Kurus Set Bajet Kurus Shaklee secara sihat 1. Herblax Herblax adalah kombinasi herba yang digunakan secara… Read More »

Testimoni Set Diet Shaklee

By | 24 February 2014

Testimoni lagiKali ini saya bawakan testimoni pengguna bagi set diet Shaklee. Sebagaimana saya sebutkan dalam artikel terdahulu, set diet Shaklee selamat untuk diambil oleh semua peringkat, termasuk ibu selepas bersalin dan ibu menyusu. Namun begitu, adalah baik jika anda hubungi pengedar Shaklee untuk set yang bersesuaian dengan anda.Pengguna dibawah telah menggunakan Shaklee untuk program pengurusan berat badan. Nampak… Read More »

Mengapa Family Wellness Set Patut Menjadi Pilihan Anda?

By | 2 April 2013

Set Shaklee Family Wellness memberikan nutrien yang berkhasiat untuk anda sekeluarga supaya kekal sihat dan bertenaga. Kebaikan: √ Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh.* √ Membantu anda berasa lebih bertenaga. √ Menguatkan sistem imun anda.* √ Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat. Berikut adalah cadangan suplemen tambahan yang dicadangkan mengikut keperluan individu: Cadangan Suplemen: Ibu Hamil… Read More »