Tag Archives: set detox shaklee

Wanita Ini Berjaya Hamil Selepas 6 Tahun Berusaha

By | 13 October 2016

Semalam saya ada dapat satu testimoni dalam grup telegram kami. Kami SID ini selalu berkongsi testimoni, samada diri sendiri mahupun daripada customer. Satu testimoni ini sangat best dan mengujakan sampai saya rasa saya harus kongsikan dengan anda semua. Anda sudah berkahwin? Sudah punyai anak? Belum? Bagi anda yang sedang berusaha untuk mendapat anak tentu anda teruja untuk mendengar… Read More »

10 Kebaikan Detox Darah Dengan Shaklee

By | 22 August 2016

Kita pernah dengar beberapa pemimpin dunia menjalankan rawatan cuci darah untuk mengekalkan kesihatan mereka dan untuk kelihatan sentiasa segar dan bertenaga. Rawatan cuci (detox) darah ialah proses mencuci darah daripada segala toksin yang mencemarkan darah kita. Darah yang penuh toksin akan menyebabkan nutrien dalam darah tidak dapat disalurkan ke seluruh badan dengan baik. Apabila bila kita sering rasa letih dan… Read More »

76kg Berjaya Diturunkan Oleh Peserta Detox Shaklee

By | 18 August 2016

Seminggu yang lalu peserta #JomDetox Shaklee telah sekali lagi mengadakan program detox mereka. Ada yang pertama kali hendak detox, tak kurang yang telah 4 kali detox seperti saya. Ini gara-gara penangan raya dan belum dapat berat yang dihajati. Jadi bermula kelmarin, kami pakat-pakat update berkenaan penurunan berat badan dan inci berkurangan selepas melalui program 7 hari. Sebanyak 76kg… Read More »

Diet Rendah Karbohidrat vs Diet Seimbang

By | 17 August 2016

Ada beberapa orang yang bertanya saya sekiranya hendak amalkan diet tanpa karbohidrat, adakah berkesan dan apa pandangan saya. Amboi dah macam diet konsultant pulak saya ni. Baru loss berapa kg je ni. Ok terima kasih kepada yang bertanya. Saya cuba sediakan di sini beberapa fakta yang anda perlu tahu berkenaan diet rendah karbohidrat, tinggi protein. Apakah diet rendah… Read More »

Berat Maintain Walaupun Raya

By | 5 August 2016

Sebelum ni ada kan saya maklumkan tim #JomDetox ada buat program untuk detox raya. Almaklumlah raya makan macam-macam segala contohnya rendang, ketupat, lemang di samping hadiri berpuluh-puluh majlis raya di sana-sini. Haruslah berat badan itu naik dup dup dup kan. Kalau sayalah bagi tahun-tahun lepas dan sebelum-sebelum, berat badan memang wajib turun masa puasa tu. Contohnya turun 3kg.… Read More »

Pinggang Dari 41 kepada 36 Dalam Tempoh 27 Hari Sahaja

By | 15 July 2016

Saya hendak reveal kisah benar saya sendiri. Saya berjaya turun 4kg masa bulan puasa! Bukan mudah untuk semua orang! Dan 4kg itu sebenarnya banyak sebenarnya, kalau sebelum ini berat statik atau naik je memanjang. Jadi dapat turun 4kg memang pengalaman yang sangat best. Dengan set ‪#‎JomDetox‬ segalanya mungkin! Kami akan guide anda. Tinggal lagi anda kena follow betul-betul. #JomDetox… Read More »

Diet Pemakanan Semasa Proses Detox

By | 11 July 2016

Ok dalam posting kali ini saya ingin kongsikan dengan anda pemakanan yang terbaik diambil semasa proses detox. Bagi yang membeli set detox shaklee, menu dan panduan pemakanan adalah diberikan secara percuma. Jadi dalam posting ini saya hanya kongsikan secara umum pemakanan yang sesuai diambil semasa proses detox. Kalau saya bagi siap menu sudah jadi tidak ekslusif lah menu… Read More »

Turunkan Berat Badan – Detox Hati Anda

By | 15 June 2016

Menjaga hati anda sihat dan bebas daripada toksin adalah satu langkah penting untuk penurunan berat badan yang berkesan dan secara beransur-ansur. Dalam posting ini, kami akan menerangkan kepada anda beberapa garis panduan mudah untuk detox hati anda dan menurunkan berat badan. Tahukah anda bahawa makan bijirin penuh boleh membantu mengurangkan kesesakan hati anda? Kaya dengan vitamin B, bijirin penuh membantu mempercepatkan… Read More »

5 Sebab Anda Perlu Detox Dengan Program Detox Shaklee

By | 13 June 2016

Mungkin masih ada yang blur tentang kenapa mesti ikuti program detox Shaklee. Program detox Shaklee diperkenalkan sejak April 2016 yang lalu. Kalau ikutkan program ini selama 3 bulan, jadi hanya ada 1 bulan sahaja lagi peluang untuk anda menyertai program ini. Semua penyertaan dengan cara pembelian Set Detox Shaklee akan membolehkan anda mendapat keahlian percuma di samping pulangan… Read More »

Cara Kurangkan Visceral Fat Dengan Mudah dan Selamat

By | 8 June 2016

Ada sapa tahu apakah visceral fat? Saya tahu pasal visceral fat ini baru juga tahun lepas. Masa itu dikhabarkan visceral fat ini memang membahayakan kesihatan. Saya pernah cakap kan saya kadang itu ada rasa degupan kuat pada dada yang berlaku jarang, tapi ada. Walaupun saya rajin amalkan suplemen, tapi ia masih berlaku. Menyedarinya tahun lalu, baru saya faham… Read More »