Call nowWhatsapp

Tag Archives: set berpantang shaklee

26 hari di hospital gara-gara placenta previa

Agak lama juga saya tak update blog ni. Bukan apa, sibuk sikit selepas bersalin baby baru nombor 4 minggu lalu. Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby girl pada 21 februari 2018 yang lalu melalui kaedah czer. Jadi paham-paham la kan bila tengah pantang ni kena curi-curi masa nak tulis. Apa saya nak kongsi hari ni adalah […]

Set Bersalin Berpantang Terbaik Di Pasaran Untuk Ibu dan Bayi

Set Bersalin Shaklee Untuk Kesihatan Ibu dan Bayi

Set Bersalin Berpantang Terbaik Di Pasaran Untuk Ibu dan Bayi Setiap hari ada je ibu bersalin. Setiap saat ada sahaja bayi yang baru dilahirkan, betul tak. Dengan kita sebagai orang Melayu, memang penting sangat untuk menggunakan set bersalin. Set bersalin yang saya maksudkan adalah set yang dapat membantu ibu pulih dan kembali sihat. Set Bersalin […]

Menarik Promosi Julai 2016 Untuk Wanita

Pada ketika ini mesti ramai antara kita sudah pulang ke kampung atau sedang bersiap hendak pulang berhari raya. Hari ini 1 Julai 2016, sebelum raya ni, eloklah saya khabarkan dahulu promosi menarik untuk Julai 2016. Sambil-sambil raya pun sudah tentu ramai mencari-cari suplemen yang diperlukan untuk pelbagai fungsi dan kebaikan. Julai 2016 Promosi Shaklee Untuk Julai […]