Tag Archives: rank dalam shaklee

Jom Buat Duit Dengan Shaklee

By | 3 July 2018

Projek buat duit ni sebenarnya dah 3 bulan saya jalankan. Memang saya sendiri suka. Suka sebab saya mampu bantu lebih ramai orang untuk dapat extra income. 3 bulan kejayaan dengan Projek Buat Duit Apa antara kejayaan dalam 3 bulan dengan projek ini? Antaranya: 1. Jumlah sales kumpulan bertambah 2. Bilangan pengedar yang naik rank bertambah 3. Bilangan pengedar… Read More »

Jemputan Hadiri Business Leader National Conference 2018

By | 24 January 2018

Tahun 2018 datang dengan berita baik. Pertamanya saya dah cukup point untuk 1 tiket incentive trip ke Bangkok. Saya berharap sempat buat 1 lagi tiket atau 1 tiket antarabangsa. Kedua, sekali lagi saya dijemput hadiri Business Leader National Conference 2018 (BLNC2018). Kali ini saya tidak lagi keseorangan, bahkan saya berjaya bawa tim saya dari #MillionaireAnah&Friends seramai 3 orang. Business… Read More »

Kelas Public Sharing Coordinator Raihanah Memang Terbaik

By | 13 May 2017

Kelas Public Sharing Coordinator Raihanah Memang Terbaik Maafla kalau bunyi nya masuk bakul angkat sendiri. Tapi memang terbaik pun. Hihi. Sebenarnya saya baru mulakan satu kelas public sharing secara online iaitu melalui telegram sahaja. Kelas ini menjadi medium untuk saya berkongsi info terutama berkaitan Shaklee. Antara topik yang telah saya susun adalah: Set Puasa Shaklee Why Shaklee dan… Read More »

23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee

By | 8 February 2017

23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee. Hari ini saya mahu mengajak anda yang sedang mencari-cari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan ataupun pendapatan utama untuk menyertai kami dalam bisnes ini secara sungguh-sungguh. Kalau hendak jadi ahli Shaklee untuk makan saja-saja pun, mentor Shaklee sangat memainkan peranan penting kerana sudah tentu kita mahu dapat tempias kehebatannya tu kan.… Read More »

Sistem Bonus Shaklee Unik Dan Tidak Boleh Ditiru

By | 7 October 2016

Posting kali ini saya hendak kongsikan dengan anda tentang sistem pembayaran bonus Shaklee. Umum tahu kesemua MLM ada pelan pembayaran bonus mereka sendiri. Tapi tahukah anda Shaklee membayar sehingga infinity. Infinity tu apa? Infinity itu maksudnya tak terhingga. Maksudnya Shaklee tidak meletakkan had terhadap pendapatan yang anda boleh perolehi. Bukan setahun, tapi setiap bulan. Sistem Pembayaran Bonus Shaklee… Read More »