Tag Archives: puasa cergas

Persediaan Untuk Puasa Bertenaga Dengan Set Puasa Shaklee

By | 22 June 2014

Persediaan puasa – kesihatan dan kerohanianLagi seminggu kita nak puasa dah. Alhamdulillah dipertemukan sekali lagi dengan bulan Ramadhan, untuk menambah amalan dan melipatgandakan pahala. Kena ambil peluang ni untuk pertingkatkan kesolehan diri. Di samping itu sebagai ibu rumahtangga ada macam-macam juga persediaan, bukan persediaan makanan je.Dalam keadaan cuaca yang tak menentu akhir-akhir ini, saya tak ingat dah berapa‚Ķ Read More »

Kajian dan testimoni tentang ESP

By | 16 May 2014

Kajian dan testimoni tentang ESPSaya adalah pengguna ESP dan kemudiannya menjadi pengedar Shaklee selepas yakin dengan keberkesanan produk mereka. Di dalam entri ini saya kompilasikan testimoni tentang ESP yang walaupun banyak di dalam Internet, namun telah saya klasifikasi mengikut fungsi dan sakit yang dialami. ESP memang mempunyai paling banyak testimoni. Jom layannn1. Mengurangkan rasa letih dan memberikan tenagaIni‚Ķ Read More »