Call nowWhatsapp

Tag Archives: promosi vitamin c shaklee

Promosi Shaklee Oktober 2018

promosi shaklee oktober 2018

Cepat betul masa berlalu, sekarang ni dah masuk bulan Oktober 2018 kita ni betul tak. Cuma lagi 2 bulan insyaAllah kita akan menjengah ke tahun baru 2019. Macam biasa la kan bila awal bulan saya akan update apa promosi terkini daripada Shaklee. Bulan ni memang special sebab bukan je ada promosi best tapi juga ada […]

Shaker Ekslusif Shaklee Bersama Promosi September 2016

Promosi september 2016

Baru sempat hendak update blog. Terima kasih semua pembaca pada bulan Ogos lalu. Bulan lalu mencatatkan peningkatan trafik yang sangat luar dugaan saya. Terima kasih juga buat semua blogger yang rajin singgah di sini beserta komen. I owe you much. Bulan lalu alhamdulillah peningkatan jualan yang sangat ketara dalam grup saya, Anah & Friends. Comel […]