Call nowWhatsapp

Tag Archives: picky eater

Menangani Masalah Anak Kurang Selera Makan

Semalam Alhamdulillah saya telah COD Mealshake kepada anak saudara kawan saya di sekitar USJ. Kata nenek budak tu cucunya picky eater, nak lebih teruk ulser penuh kat dalam mulutnya. Kesiannya saya dengar, kalau saya kena ulser walaupun satu pun memang teruk rasa. Inikan pula kanak-kanak.Anak kedua saya last year lagi doktor memang kata kurang berat […]

Perlu Ke Suplemen Untuk Anak-anak?

Anak anda kerap batuk dan selesema, tiada selera makan atau picky eater?  Adakah anak anda tidak boleh fokus belajar? Lepas 1 atau 2 minit dah tengok benda lain? Adakah anak anda sembelit? 5 hari tak buang poo poo? 2 hari pun lama tau. Adakah anak anda kerap diserang asthma? Guna inhaler tak? Adakah anak anda […]

Mealshake Shaklee Untuk Kanak-kanak dan Anda

Mealshake Shaklee Untuk Kanak-kanak dan Anda Mealshake memang best! Mealshake Berkhasiat dan Enak Mealshake memang popular sebagai nutrisi tambahan untuk kanak-kanak, tetapi tahukah anda, ia juga sesuai untuk ibu menyusu, mengandung, mereka yang berdiet, atlit dan ramai lagi. Di bawah adalah fakta tentang mealshake 6 Kebaikan Mealshake 1. Nutrisi Yang LengkapMealshake menyediakan 24 jenis vitamin […]