Tag Archives: pengedar shaklee setapak

Pengedar Shaklee Setapak, Kuala Lumpur dan Wangsa Maju

By | 21 March 2016

Alhamdulillah tim Anah & Friends Club semakin membesar. Semalam saya coaching pengedar Shaklee bagi kawasan Setapak, Kuala Lumpur dan Wangsa Maju. Nama beliau adalah Siti Khadijah. Siti Khadijah Pengedar Shaklee Setapak, KL dan Wangsa Maju Asalnya Siti adalah pengamal Shaklee. Beliau mengamalkan pengambilan vitamin C untuk menaikkan sistem imun badan di samping kulitnya yang agak kusam. Apabila merasai… Read More »

Addicted Dengan Instant Shawl

By | 18 April 2015

Bertahun-tahun saya pakai tudung instant syria. Sapa tak suka kan, pakai je terus siap. Dengan anak-anak kecik lagi, jadi memang sesuailah instant syria ni pada saya. Saya pulak jenis malas nak melawa, tapi angin apa tah lepas bersalin ni. Rasa nak melawa pulak. Bukan melawa, just sedap mata memandang je ok. Jadi yang menarik perhatian saya ialah instant… Read More »

Anda Ibu Menyusu Dan Mahu Kurus?

By | 17 April 2015

Saya ada anak 3, sekarang sedang berpantang anak ketiga. Dengan ketiga-tiga anak saya fully breastfeed selama 2 tahun setiap anak. Dan dalam mindset saya, kalau saya tak makan nasi susu ada ke? Jadi saya pastikan saya makan nasi during lunch dan dinner. Sudahnya saya tak kurus pun walaupun saya breastfeed. Orang kata breastfeed boleh kurus, tapi ia tak… Read More »