Tag Archives: pengedar shaklee kuala lumpur

Pengedar Shaklee Untuk COD Kuala Lumpur

By | 14 October 2016

Saya hendak perkenalkan seorang lagi pengedar Shaklee dalam tim saya #AnahAndFriends. Beliau ini saya telah kenali sejak bertahun-tahun lamanya, sekali dengan keluarga beliau. Memang agak rapat juga dengan keluarganya. Beliau mula amalkan Shaklee dengan set arthritis. Ini berita baik bagi warga kota Kuala Lumpur. Mahu COD? Tidak tahu siapa boleh dihubungi? Anda boleh hubungi Puan Najma yang boleh… Read More »

Pengedar Terbaik Shaklee Bagi Kawasan Gombak, Batu Caves, Hulu Kelang

By | 11 October 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sebelum ini ada posting berkenaan pengedar Shaklee Gombak. Artikel tahun lalu saya buat, tapi untuk tahun ini, sekali lagi makluman bagi pengguna kawasan Gombak dan berhampiran. Supaya anda semua up to date dengan saya. Jangan risau, sayalah pengedar terbaik Shaklee, insyaAllah. Bagi mereka yang beli secara online, mesti tahu term COD kan. Dengan… Read More »

Pengedar Shaklee Setapak, Kuala Lumpur dan Wangsa Maju

By | 21 March 2016

Alhamdulillah tim Anah & Friends Club semakin membesar. Semalam saya coaching pengedar Shaklee bagi kawasan Setapak, Kuala Lumpur dan Wangsa Maju. Nama beliau adalah Siti Khadijah. Siti Khadijah Pengedar Shaklee Setapak, KL dan Wangsa Maju Asalnya Siti adalah pengamal Shaklee. Beliau mengamalkan pengambilan vitamin C untuk menaikkan sistem imun badan di samping kulitnya yang agak kusam. Apabila merasai… Read More »

Addicted Dengan Instant Shawl

By | 18 April 2015

Bertahun-tahun saya pakai tudung instant syria. Sapa tak suka kan, pakai je terus siap. Dengan anak-anak kecik lagi, jadi memang sesuailah instant syria ni pada saya. Saya pulak jenis malas nak melawa, tapi angin apa tah lepas bersalin ni. Rasa nak melawa pulak. Bukan melawa, just sedap mata memandang je ok. Jadi yang menarik perhatian saya ialah instant… Read More »

Anda Ibu Menyusu Dan Mahu Kurus?

By | 17 April 2015

Saya ada anak 3, sekarang sedang berpantang anak ketiga. Dengan ketiga-tiga anak saya fully breastfeed selama 2 tahun setiap anak. Dan dalam mindset saya, kalau saya tak makan nasi susu ada ke? Jadi saya pastikan saya makan nasi during lunch dan dinner. Sudahnya saya tak kurus pun walaupun saya breastfeed. Orang kata breastfeed boleh kurus, tapi ia tak… Read More »