Tag Archives: pasif income

Sedihnya, tengah bulan wallet dah kosong? Nak buat side income atau pasif income?

By | 21 May 2014

Sedihnya, tengah bulan wallet dah kosong? Nak buat side income atau pasif income?Tak lama lagi nak puasa dan Raya, cukup ke duit?Semua naik sekarang ni, cukup ke dengan pendapatan sekarang?Dengan Shaklee setakat ini memang terbukti mampu melahirkan ramai jutawan Muslim. Mereka bukan saja memegang 4 angka, malah sehingga 6 dan 7 angka. Telah jadi income utama atau pasif… Read More »

Jadi Surirumah 7 Angka?

By | 18 May 2014

Anda mahu jadi Surirumah dengan pendapatan 7 angka? Surirumah 7 angka pilihanku Dah beberapa hari juga posting ni tertangguh, sebab masa kurang mengizinkan saya minggu lalu. Minggu lalu minggu yang sibuk juga buat saya. Di samping menganjurkan sesi G2G dengan group Ohsem saya, saya juga ambil alih sementara urusan commercial Taska saya. Jadi ada a few things yang… Read More »

Sertai kami di Ohsem Group – Kisah G2G

By | 15 May 2014

[Get2Gather Ohsem Group] Alhamdulillah buat julung kalinya saya dapat kumpulkan ahli kumpulan Ohsem Group yang di bawah seliaan saya setelah mungkin lebih setahun ditubuhkan.Kenapa OhsemOhsem asalnya daripada perkataan “awesome” yang bermakna hebat. Orang Malaysia telah ringkaskan awesome kepada Ohsem. Maksudnya tetap sama, hebat.Ya hebat. Siapa hebat?Insan-insan di dalam group kami semuanya hebat-hebat1. Mereka ibu bapa yang ohsem2. Mereka… Read More »

Anda Mencari Sumber Pendapatan Pasif / Pasif income?

By | 10 May 2014

Kegawatan sekarang Kalau gaji RM10,000 pun sukar sekarang ini, apatah lagi RM1,950 kan. Memang lagi parah lah. Ramai sedang mencari kerja sampingan aka part time sekarang ni. Setiap hari ada je yang hubungi saya bertanya apakah kelebihan Shaklee sebuah MLM bisnes.Semua sedang mencari kerja yang boleh menjana pendapatan pasif / pasif income.Kalau anda seorang yang alergik dengan MLM, artikel… Read More »