Call nowWhatsapp

Tag Archives: milk booster

Set Bersalin dan Milk Booster Shaklee

Semasa anak sulung saya, memang saya tidak terbuka hati langsung untuk cuba apa-apa supplemen. Lepas bersalin pun saya tak makan jamu/supplemen apa-apa, maklumlah bersalin czer dan masih naif masa tu. Sepanjang 2 tahun menyusu si sulung macam-macam telah saya cuba, i.e longan, halba dll. Sebut je apa petua saya mesti cuba. Pada saya inilah milk […]

Adakah Soya anda selamat?

Shaklee pencipta protein segera pertama di dunia

Adakah Soya anda selamat? Saya teringat dulu-dulu semasa mengandung anak sulung, orang kata minum susu soya boleh menggebukan kulit bayi. Saya pun memang pulunlah minum air soya. Pantang nampak, minum aje. Bila disahkan GDM, saya tak berputus asa sebaliknya buat sendiri pula air soya tu. Punyalah dasyat penangan soya.Saya stop minum sebab pernah terbaca artikel berkenaan […]

Set Bersalin Shaklee sesuai bagi baby G6PD Deficiency

Lagi testimoni ibu berpantang dengan set bersalin Shaklee. Zaman sekarang ramai juga sudah tak ambil jamu, sebaliknya telah beralih kepada pengambilan vitamin selepas bersalin. Tetapi pantang tetap pantang kan, dari segi penjagaan fizikal dan luaran. Apa pun pilihan di tangan anda, kami cuma berikan pilihan dan info berguna. Anak ada G6PD, masih boleh guna Set […]

Anak Dah 2 Tahun Tapi Masih Leaking?

Saya dah master breastfeeding anak kedua 25dec lalu. Dlm tempoh itu saya masih ambil supplements. Yg berbeza adalah saya tidak lg pam Di office. Apa yang best adalah bila balik jam 6pm terasa leaking. Ini sst Yg tidak dialami masa anak sulung dulu. Alhamdulillah rezeki anak. Jika lps 2 tahun pun camni apatah lg sblm 2 […]

Ramai Penggemar ESP

Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami?1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster […]