Call nowWhatsapp

Tag Archives: mentor terbaik shaklee

Shaklee Bisnes High Class!!

Seminar kepimpinan Shaklee

Saya paling suka leadership program yang dianjurkan Master upline saya baru-baru ni. Tak sangka la buat kerja dari rumah je, tapi boleh attend seminar kepimpinan yang profesional macam tu. Mujurlah master Nur Zahirah ajak pi seminar ni. Masa tu dok sibuk sangat closing sampai tak pikir apa dah. Dia dok sebut jugak, mesti datang seminar ni! Ya […]

Kembangkan Bisnes Shaklee dan Pembakar Semangat

Raihanah Mentor Shaklee Terbaik

Dalam 2 minggu ini, saya hadiri 3 kelas yang masing-masing merupakan sangat penting dalam perjalanan saya dalam Shaklee. Sebelum saya cerita lebih lanjut, saya adalah Coordinator Shaklee insyaAllah dalam tempoh 3 bulan lagi. Minta tolong para pembaca dapat doakan saya. Kepentingan Hadiri Kelas Dulu-dulu masa saya join Shaklee saya tidak nampak kenapa pentingnya perlu hadiri […]