Tag Archives: manfaat alfalfa

Gabungan Hebat Lecithin dan Alfalfa

By | 17 April 2014

Wah taajuk macam ultraman gitu….ULTRAMAN BERGABUNG hahaha…pengaruh zaman anak- anak dolu…I jadi gitu…Ramai distributor Shaklee dok share istimewanya lecithin dan alfalfa untuk kasi buang lelemak ekstra dalam badan. Apa kes, nak biar jer lemak tu bertapuk lama-lama; silap haribulan; penyakit tiga – empat serangkai yang datang. Almaklumlah bila lemak dah mendap dalam salur darah…mulalah dsrah tinggi menyerang….tak ke… Read More »