Tag Archives: kulit cantik

Kajol Sebelum dan Selepas, Kini Lebih Berseri

By | 28 December 2015

Korang ada tengok tak gambar Kajol terbaru? Sebab ada filem baru beliau dengan Shak Rukh Khan, ramai yang perasan transformasi Kajol yang kini berumur 41 tahun. Tengok gambar ini, memang terbeliak mata saya tengok. Terus rasa jeles. Terus terfikir, macamana orang India yang asalnya kulitnya gelap tetiba boleh jadi putih. Kata orang Kajol buat pembedahan membuang sel melatonin,… Read More »

Dari Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Putih Gebu

By | 4 December 2014

Dalam banyak-banyak testimoni produk kecantikan Shaklee, saya agak tercabar dengan testimoni yang ini. Kalau macam kulit memang asalnya putih, mulus dan pakai Shaklee pun makin putih saya tak takjub sangat. Tapi yang ini memang membuatkan saya tercabar dan teruja juga nak share dengan anda. Dulu Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Kulit Putih Gebu Cuba anda teliti gambar ini Asalnya… Read More »

Mengapa Kita Perlukan Vitamin E?

By | 10 June 2014

Ramai yang tahu Vitamin E sangat penting untuk kecantikan kulit. Walaupun kebanyakan pengguna adalah dikalangan wanita, vitamin E turut diambil oleh lelaki untuk kesihatan jantung. Mengapa dengan diet orang zaman sekarang menyebabkan vitamin E sangat berkurangan dlam tubuh seseorang?Pada sekitar tahun 1900, rakyat Amerika mengambil lebih kurang 100 IU (international units) vitamin E secara semulajadi setiap hari. Pada ketika… Read More »

Rahsia Kulit Cantik dan Berseri Dengan Vitamin C

By | 29 May 2014

Salah satu produk killer Shaklee adalah Vita C 500 mg SR. Hari ini saya ingin ceritakan berkenaan manfaat vitamin c Shaklee untuk kulit cantik. Ramai orang suka hendak cantik atau kelihatan cantik. Ramai ni termasuk saya sendiri. Ye la cantik untuk suami kan, lagipun bagus untuk keyakinan diri kita.Tahukah anda ramai yang nak cantik ni sanggup habiskan beribu-ribu… Read More »

Set Kulit Cantik Shaklee Terlajak Laris: Rahsia Kulit Gebu, Cantik Berseri

By | 27 May 2014

Set Kulit Cantik Shaklee Terlajak Laris: Rahsia Kulit Gebu, Cantik Berseri Posting saya hari ini untuk memperkenalkan Set Kulit Cantik Shaklee pada anda yang alami masalah kulit bertahun-tahun. Anda inginkan kulit gebu, cantik dan berseri? Anda perlu baca posting ini sehingga habis.Saya tahu ramai yang mengalami ini. Sejak usia remaja bila berlaku perubahan hormon, memang akan berlaku masalah… Read More »

ESP untuk kulit cantik dan gebu

By | 20 May 2014

Anda mahu kulit cantik, gebu, licin seperti bayi? Jauhi kulit bermasalah: jerawat, jeragat, kulit berminyak, tona tak sekata, berparut dll. Bagaimana? Sebenarnya saya dulu-dulu pun kategori kulit bermasalah, kulit saya berminyak dan mudah sangat naik jerawat. Takde tempoh yang bebas jerawat. Dulu-dulu pernah sampai saya jumpa pakar dermatologist di Jalan Pudu, tapi masa tu sebab masih belajar, bajet… Read More »

Kajian dan testimoni tentang ESP

By | 16 May 2014

Kajian dan testimoni tentang ESP Saya adalah pengguna ESP dan kemudiannya menjadi pengedar Shaklee selepas yakin dengan keberkesanan produk mereka. Di dalam entri ini saya kompilasikan testimoni tentang ESP yang walaupun banyak di dalam Internet, namun telah saya klasifikasi mengikut fungsi dan sakit yang dialami. ESP memang mempunyai paling banyak testimoni. Jom layannn 1. Mengurangkan rasa letih dan… Read More »

Masalah kulit? Tua sebelum usia? Seramnya!

By | 19 April 2014

  Anda ada masalah kulit? Berjerawat? Pigmen? Tanda2 penuaan? Kulit kering/berminyak? Let me suggest you to take Collagen Powder from Shaklee. Artikel dibawah adalah dari zahirahhafizan@blogspot.com. Kredit. === Kolagen merupakan sejenis protein yang sangat diperlukan oleh tubuh badan untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit. Secara kasar, 33% dari protein dalam badan adalah protein kolagen, dan 75% kulit terdiri… Read More »

Testimoni ESP – berpantang, penyusuan, kulit cantik, penyakit HFMD

By | 2 March 2014

Testimoni ESP ESP membantu dalam penyusuan badan dan selepas bersalin. Bagaimanapun perlu diingat ia tidak akan berkesan jika faktor “demand and supply” tidak dipatuhi sepenuhnya. ESP membantu meningkatkan susu badan   ESP juga membantu menjaga kulit anda supaya cantik dan licin. Kulit bertambah halus dan cantik Di bawah ini pula testimoni bagaimana ESP membantu membaiki kulit bagi pesakit HFMD… Read More »

Pelbagai Testimoni coq10 – mengah / tenaga / jantung dan macam-macam lagi

By | 2 September 2013

Macam-macam testimoni coQ10. Jantung anda lebih sihat. CoQ10 untuk kulit cantik / sun block Coq10 untuk kulit cantik Testimoni coQ10 untuk heart attack / serangan jantung testimoni coQ10 untuk jantung perlahan coQ10 untuk tingkatkan metabolisme / kurus / tenaga coq10 untuk semput / mengah coq10 untuk tenaga coq10 untuk mengah / tenaga Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah… Read More »