Tag Archives: kulit berseri

Sunburn: Kulit Putih Berseri Dalam 2 Minggu

By | 5 July 2017

Kulit Putih Berseri Dalam 2 Minggu Pernah tak antara kita yang mengalami masalah sunburn? Negara kita kan negara beriklim panas sepanjang tahun (walaupun sesekali ada jerebu) dan hujan, yang pastinya negara kita beriklim panas juga kan. Lagipun kedudukan negara kita berhampiran dengan garisan khatulistiwa, justeru memang begitulah cuacanya. Disebabkan itu, mesti ramai antara yang pernah alami masalah sunburn.… Read More »

Rahsia Kulit Berseri Tanpa Mekap

By | 15 October 2014

Kalau anda macam saya ni yang selesa tanpa mekap, artikel ini untuk anda. Sebolehnya saya nak kulit saya bersih berseri tanpa mekap, orang kata cantik semulajadi. Sekurang-kurangnya takla kulit tu kusam. Saya sejak remaja memang alami kulit sensitive. Jerawat dan kulit berminyak tu memang setia la dengan saya ni. Huhuh Memang habis banyak juga saya untuk dapatkan kulit… Read More »

GLA Complex Untuk Wanita

By | 14 August 2014

Bagi wanita yang biasanya mengambil EPO, saya cadangkan bertukarlah kepada GLA Complex kerana GLA Complex lebih baik daripada EPO. Saya katakan begini sebab GLA Complex diekstrak daripada minyak borage yang mana kandungan GLA adalah 2 kali ganda lebih pekat dan 3 kali ganda lebih berkesan daripada EPO.Anda boleh baca Perbezaan EPO dan GLA untuk maklumat lebih lanjut. Shaklee mengekstrak… Read More »

Kulit Cantik Berseri Walaupun Berpuasa

By | 6 July 2014

Bagaimana nak dapatkan kulit cantik berseri, terutama sedang berpuasa?   Ada sapa-sapa yang baca dalam akhbar hari ini tentang artikel di bawah? Tak ingat saya, mungkin sisipan dalam Berita Harian. Walaupun puasa, mestilah nak nampak anggun cantik berseri juga kan, tapi bagaimana? Sebab bila puasa, kita kurang minum air, dengan cuaca tak menentu lagi menyebabkan efek kepada kulit… Read More »

Rahsia Kulit Putih Berseri dan Gebu Dengan Shaklee

By | 18 June 2014

Memang ramai sebenarnya wanita yang inginkan wajah putih berseri dan gebu kan. Tengok aje kawan-kawan yang cantik-cantik tu, jeles je kan. Geram tengok. Tapi nak cakap nak kulit camtu, kadang malu juga. Yelah anak dah berderet, umur dah berapa series kan. Tapi kita cantik ni bukan nak pikat sapa-sapa, untuk suami dan kepuasan diri sendiri. Disebabkan itu, ramai… Read More »

Shaklee Bantu Dapatkan Kulit Anjal

By | 15 June 2014

Bagi anda yang usia sudah 3 series, mesti runsing dan bimbang bila tengok kulit dah makin berkedut dan hilang keanjalannya. Bagaimana nak dapatkan kulit kembali muda, anjal dan semakin bertambah cantik?  Nak cantik? Baca lagi artikel ni ok Kulit berkedut, menggeleber, memang menakutkan. Sebab itu kaum hawa ni sanggup je menghabiskan duit mereka untuk menjaga kecantikan. Bidang kesihatan… Read More »

Set Kulit Cantik Shaklee Terlajak Laris: Rahsia Kulit Gebu, Cantik Berseri

By | 27 May 2014

Set Kulit Cantik Shaklee Terlajak Laris: Rahsia Kulit Gebu, Cantik Berseri Posting saya hari ini untuk memperkenalkan Set Kulit Cantik Shaklee pada anda yang alami masalah kulit bertahun-tahun. Anda inginkan kulit gebu, cantik dan berseri? Anda perlu baca posting ini sehingga habis.Saya tahu ramai yang mengalami ini. Sejak usia remaja bila berlaku perubahan hormon, memang akan berlaku masalah… Read More »