Tag Archives: kulit berkedut

Kurang Kedutan, Tona Sekata Dengan CoQHealth Plus

By | 18 June 2014

Mungkin jarang sekali orang tambah CoQHealth ke dalam set kecantikan kulit mereka. Tahukah anda CoQHealth mempunyai manfaatnya sendiri yang mungkin masih baru kepada anda? Jika anda menderita masalah kedutan walaupun usia bawah 40 tahun dan tona kulit yang tidak sekata, apa kata tambahkan CoQHealth ke dalam senarai suplemen anda. Kulit Menawan Dengan CoQHealth Plus Bila nampak tua, memang… Read More »

Shaklee Bantu Dapatkan Kulit Anjal

By | 15 June 2014

Bagi anda yang usia sudah 3 series, mesti runsing dan bimbang bila tengok kulit dah makin berkedut dan hilang keanjalannya. Bagaimana nak dapatkan kulit kembali muda, anjal dan semakin bertambah cantik?  Nak cantik? Baca lagi artikel ni ok Kulit berkedut, menggeleber, memang menakutkan. Sebab itu kaum hawa ni sanggup je menghabiskan duit mereka untuk menjaga kecantikan. Bidang kesihatan… Read More »

Vita E Complex Tangani Pelbagai Masalah Kulit

By | 7 June 2014

Vitamin E sememangnya popular di kalangan kita, terutama mereka yang mementingkan kecantikan. Tetapi jangan tak tahu, sebenarnya VItamin E sangat penting untuk penyembuhan dan juga merupakan salah satu kandungan penting dalam banyak produk kecantikan kulit dan kuku. Vitamin E merupakan bahan antioksida yang mampu memberikan kesan anti penuaan kepada seseorang. Jadi sewajarnya vitamin E dimasukkan ke dalam diet harian… Read More »

Kesan Kehilangan Kolagen

By | 24 July 2013

Sebab dan Kesan Kehilangan Kolagen Semakin usia meningkat, kolagen dalam badan berkurangan. Muncul tanda-tanda penuaan seperti: Kulit berkedut, kering dan melayut kuku rapuh dan tidak kukuh Rambut halus dan gugur Kesan Kehilangan Kolagen Nak tahu harga  Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com