Tag Archives: kebaikan collagen powder

Promosi Shaklee Disember 2016 Collagen Powder

By | 2 December 2016

Selalu cemburu tak dengan kulit baby yang gebu? Tegang saja kan? Sama je masa kita kecil dulu, macam itulah. Tapi bila kita bertambah umur, elastisiti kulit kita semakin berkurangan dan kulit kita semakin kendur. Ini disebabkan oleh bahan dipanggil kolagen. Apakah Kolagen Kolagen atau collagen adalah sejenis protein yang diperlukan oleh tubuh badan untuk menyokong tisu badan kita bagi… Read More »

Testimoni Collagen Powder Shaklee

By | 9 September 2014

Rasa tak lengkap kiranya cerita pasal Collagen Powder tapi tak update tentang testimoni pengguna Collagen Powder. Tapi sebelum tu, mari kita mengulangkaji kebaikan dan manfaat Collagen Powder ni. Kebaikan dan Manfaat Collagen Powder 1. Anti penuaanMengecilkan liang pori-pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan garis-garis halus. 2. Kecantikan kulit dan rambutMenjadikan kulit dan rambut lebih sihat, glowing dan cantik… Read More »