Tag Archives: jadi ahli shaklee

Tips Jadi Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri

By | 4 October 2016

Baru-baru ini ada yang hubungi saya untuk dapatkan konsultansi berkenaan cara pengambilan mana-mana vitamin Shaklee yang telah dibeli. Mula-mula saya berleter juga, tapi akhir sekali saya akan bantu juga berikan jadual makan. Semuanya disebabkan saya tak mahu customer beli tapi tanpa mendapat manfaatnya. Lebih-lebih lagi beli untuk masalah penyakit kronik. Jadi Ahli Untuk Makan Sendiri Ramai sebenarnya dalam… Read More »

Rezeki September 2016

By | 29 September 2016

Jarang-jarang saya dapat berkongsi berkenaan beberapa kejayaan saya. Namun kali ini saya ingin berkongsi dengan anda kejayaan saya kali ini. Saya Senior Supervisor baru! Alhamdulillah Allah izinkan kali ini saya naik rank Senior Supervisor dalam Shaklee. Alhamdulillah, alhamdulillah! Senyum memanjang saya sejak semalam bila disahkan dapat naik rank. Saya naik supervisor agak lama, sejak 3 tahun yang lalu.… Read More »

Kembangkan Bisnes Shaklee dan Pembakar Semangat

By | 7 September 2016

Dalam 2 minggu ini, saya hadiri 3 kelas yang masing-masing merupakan sangat penting dalam perjalanan saya dalam Shaklee. Sebelum saya cerita lebih lanjut, saya adalah Coordinator Shaklee insyaAllah dalam tempoh 3 bulan lagi. Minta tolong para pembaca dapat doakan saya. Kepentingan Hadiri Kelas Dulu-dulu masa saya join Shaklee saya tidak nampak kenapa pentingnya perlu hadiri kelas. Ini disebabkan… Read More »

Best Sangat Ke Jadi Pengedar Shaklee

By | 9 November 2015

Gegak gempita betul akhir-akhir ini tentang Shaklee, takpe lah kan, sebab ianya sebenarnya promosi percuma kepada Shaklee. Kebenaran akan jelas, Allah ada insyaAllah. Semalam abang saya balik daripada kursus bekam dan bertanya tentang kelebihan jadi ahli Shaklee. Bagaimana Jadi Pengedar Shaklee Mudah sahaja, kalau sudah kenal pasti upline yang anda suka atau yakin boleh berjaya bersama-samanya, hubungilah upline… Read More »

5% Diskaun Dengan Pakej YES Shaklee

By | 11 May 2015

Ni nak habaq satu lagi berita best, pening akak ni sebab Shaklee ni bagi banyak sangat promosi. Ni pasal YES pakej pulak dengan macam-macam kelebihan. Sampai kadang dok pikir Shaklee ni untung ke tidak ni? Rupanya Shaklee untung bila dapat tolong orang lebih sihat… dan lebih KAYA… Pakej YES jamin keuntungan kepada ahli dan pembeli Pakej ni istimewa… Read More »

Alhamdulillah Bonus Februari 2014 dah masyuk!

By | 16 March 2014

Alhamdulillah Jumaat yang lalu bagi pengedar Shaklee selamat menerima bonus masing-masing hasil kerja keras bulan Februari 2014 yang lalu. Tak terkecuali saya! Alhamdulillah syukur Allah. Bulan Februari 2014 lalu ramai yang telah menyertai group saya untuk serius dengan Shaklee. Saya bukan nak ambil ramai-ramai, cukuplah 2-3 orang dahulu supaya saya pun boleh fokus. Saya sentiasa berdoa mereka ini akan… Read More »

Harga Beras Naik, satu peluang dalam kesukaran

By | 8 March 2014

Semalam ada rakan Facebook memuat naik gambar harga beras yang ditawarkan di sebuah pasaraya. Rungutan beliau barangkali mewakili lebih ramai rakyat di luar sana. Kasihan rakyat Malaysia, makanan ruji pun sudah tidak mampu dibeli. Cuba lihat gambar ini Harga beras semakin meningkat Saya sekeluarga pengguna beras Siam. Biasanya bila suami balik kampung, akan beli 1-2 kampit beras setiap… Read More »