Tag Archives: harga youth skincare

Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit Kering

By | 26 May 2018

Sapa sini ada masalah kulit kering? Setiap orang memiliki kulit yang berbeza-beza dan salah satunya adalah berkulit kering. Kulit kering adalah satu keadaan bilamana kulit kurang mendapat lembapan. Apabila kulit kering, bahagian wajahlah yang paling ketara berbanding di kawasan lain. Pemakaian make-up turut menjadi sangat mencabar kerana bahan solekan sukar untuk menyerap di wajah, seakan-akan berkerak sehingga hasilnya… Read More »

Youth Shaklee Bantu Atasi Kulit Kendur (Saggy)

By | 23 April 2018

Kita tidak perlu menghabiskan beribu-ribu ringgit pada pembedahan kosmetik untuk dapat wajah yang lebih muda. Kalau tengok sapa yang ada buat rawatan plastik surgeri tu, memang menakutkan juga. Walaupun hasilnya memang gempak, tapi ish macam tak sanggup pulak nak harungi semua proses tu. Dah la bukan murah pun, beribu-ribu RM. Pengsan macam ni. Satu teknik untuk naikkan muka… Read More »

Krim Jeragat Lulus KKM Dan Berkesan

By | 12 April 2018

Antara masalah kulit yang paling mencabar untuk dirawat ialah jeragat. Mujur juga saya takde masalah macam ni, tapi saya memang sering dapat customer dengan masalah jeragat. Suplemen untuk jeragat pernah saya kongsikan sebelum ini. Kali ini saya ingin kongsikan produk skincare Youth yang dapat membantu masalah jeragat. Krim jeragat atau skincare Youth ini tentulah lulus KKM dan berkesan.… Read More »

Review Youth Skincare Selepas 21 Hari

By | 2 April 2018

Saya mula amalkan Youth Skincare lebih 21 hari yang lalu. Sebenarnya dah lama pun beli Youth ni, bulan Februari lagi. Masa tu Youth Shaklee hanya dijual kepada leaders yang hadir ke Business Leaders Conference. Walaupun saya tak hadir, saya minta rakan yang belikan untuk saya. Saya mula warded di Hospital Selayang sejak 30hb Januari 2018, jadi bila Youth… Read More »