Tag Archives: gout

Herblax Kempiskan Perut, Sembelit, Buasir dan Gout

By | 10 May 2014

Tahukah anda ramai penghidap sembelit, buasir, gout, masalah perut buncit di kalangan kita? Ha.. jangan tak tahu, ramai yang mendiamkan diri sebab masalah itu cukup memalukan. Betul tak? Anda yang sedang baca ini pun mungkin menghadapi situasi tersebut.Sembelit, asyik meneran?Buasir? Aduh sakit tu, sampai berdarah tauGout, aisy, nak jalan pun azab je rasa Perut buncit? Bukan wanita sahaja,… Read More »

Anda menghidap gout? Takut kaki / tangan anda bengkak?

By | 23 April 2014

Sakit tau gout ni, anda pernah rasa bila berjalan seolah-olah berjalan atas paku? Ha macam tu lah pesakit gout ni rasa.  Arwah ayah mertua saya ada gout, kesian dia, nak berjalan pun memang sukar. Memandangkan gout ni sakit keturunan, maka saya pun memang hati-hatilah agar suami tak kena. Amiin ARTRISTIS ADALAH PENYAKIT RADANG PADA SENDI atau tisu sendi… Read More »

Sakit Sendi? Nak jalan pun susah? Kesian…

By | 16 April 2014

Disebabkan bulan ini promo beli 6 percuma 1 untuk Ostematrix, mari kita lihat teman Ostematrix yang lain untuk tujuan kesihatan sendi dan tulang. Advanced Joint Health Tablet atau AJHT Inilah rupanya Advanced Joint Health Tablet, ubat sakit sendi yang semakin hot. Apa tak hotnya, selalunya penggunanya akan ulang order berkali-kali. Bukan sahaja orang berumur, orang muda pun ada… Read More »