Call nowWhatsapp

Tag Archives: gout

Herblax Kempiskan Perut, Sembelit, Buasir dan Gout

Herblax berfungsi detox usus

Tahukah anda ramai penghidap sembelit, buasir, gout, masalah perut buncit di kalangan kita? Ha.. jangan tak tahu, ramai yang mendiamkan diri sebab masalah itu cukup memalukan. Betul tak? Anda yang sedang baca ini pun mungkin menghadapi situasi tersebut.Sembelit, asyik meneran?Buasir? Aduh sakit tu, sampai berdarah tauGout, aisy, nak jalan pun azab je rasa Perut buncit? […]

Anda menghidap gout? Takut kaki / tangan anda bengkak?

Sakit tau gout ni, anda pernah rasa bila berjalan seolah-olah berjalan atas paku? Ha macam tu lah pesakit gout ni rasa.  Arwah ayah mertua saya ada gout, kesian dia, nak berjalan pun memang sukar. Memandangkan gout ni sakit keturunan, maka saya pun memang hati-hatilah agar suami tak kena. Amiin ARTRISTIS ADALAH PENYAKIT RADANG PADA SENDI […]

Sakit Sendi? Nak jalan pun susah? Kesian…

Disebabkan bulan ini promo beli 6 percuma 1 untuk Ostematrix, mari kita lihat teman Ostematrix yang lain untuk tujuan kesihatan sendi dan tulang. Advanced Joint Health Tablet atau AJHT Inilah rupanya Advanced Joint Health Tablet, ubat sakit sendi yang semakin hot. Apa tak hotnya, selalunya penggunanya akan ulang order berkali-kali. Bukan sahaja orang berumur, orang […]

Masalah Gout Dan Shaklee

Keluarga suami saya memang ramai kena Gout. Asalnya arwah ayah mertua ada gout. Tapi gout ni saya rasa penyakit keturunan. Abang ipar pun ada ni. Saya memang jaga-jaga agar suami tak terkena. Kredit Nur Zahirah Gout adalah satu penyakit sendi yang disebabkan oleh asid urik berlebihan di dalam badan. Asid urik adalah bahan kumuh sejenis […]