Tag Archives: glucosamine

Sakit Sendi? Nak jalan pun susah? Kesian…

By | 16 April 2014

Disebabkan bulan ini promo beli 6 percuma 1 untuk Ostematrix, mari kita lihat teman Ostematrix yang lain untuk tujuan kesihatan sendi dan tulang. Advanced Joint Health Tablet atau AJHT Inilah rupanya Advanced Joint Health Tablet, ubat sakit sendi yang semakin hot. Apa tak hotnya, selalunya penggunanya akan ulang order berkali-kali. Bukan sahaja orang berumur, orang muda pun ada… Read More »

Awet muda dengan Shaklee Collagen Powder

By | 18 October 2013

Selamat hari raya aldiladha buat semua…Alhamdulillah…setel korban kami bulan ni..semoga segala korban kami diberikan pahala berlipatganda dan sampai segala kebaikan yang kami lakukan kerana Allah Taala..Pagi ni saya nak share kisah seorang cicit saya dalam Shaklee yang berikan Shaklee Collagen powder kepada ibu kandungnya…hmm…memang tak salah langkah la apabila gunakan Shaklee Collagen powder ni…memang superb! jom baca perkongsian… Read More »

Kekal muda dengan Shaklee Collagen Powder

By | 15 August 2013

Kekal muda dengan Shaklee Collagen Powder  Ramai yang tercari-cari nak ambil collagen apa lah bila usia semakin meningkat tua nie. Al maklum lah, mesti tak mau kedut-kedut mula kelihatan di muka.. Bukan setakat kedut sahaja. Bila dah tua nie, tetiba je muka akan mula berjeragat. Jeragat tua orang cakap. Ada juga yang naik jeragat disebabkan keturunan. Tak cantik kan bila… Read More »