Tag Archives: farm in the city

Lawatan Ke Farm In The City

By | 15 December 2014

Ramai yang sedang cuti-cuti kan sekarang ni. Untuk saya dan keluarga, hujung tahun bagi 2014 ni tak kemana sangat sebab kebetulan tengah buat rumah jadi bajet memang lebih kepada rumah. Bagaimanapun untuk menyukakan anak-anak, kami bawa anak-anak ke Farm In The City. Anak-anak kami ni suka benar dengan haiwan, kat rumah dah ada mini farm, ni nak pergiā€¦ Read More »