Tag Archives: dha

Perlu Ke Suplemen Untuk Anak-anak?

By | 4 May 2014

Anak anda kerap batuk dan selesema, tiada selera makan atau picky eater?  Adakah anak anda tidak boleh fokus belajar? Lepas 1 atau 2 minit dah tengok benda lain? Adakah anak anda sembelit? 5 hari tak buang poo poo? 2 hari pun lama tau. Adakah anak anda kerap diserang asthma? Guna inhaler tak? Adakah anak anda ada tanda-tanda ekzema?… Read More »

Omega guard untuk semua ahli keluarga

By | 2 December 2013

Bulan ini promo omega guard. Omega guard memang terbaik coz boleh diambil oleh semua ahli keluarga. Lebih lagi omega guard merupakan minyak ikan terbaik kerana melalui penapisan yang banyak peringkat menyebabkan kesan pencemaran mercury hampir pasti tiada. Hubungi saya segera untuk booking atau pembelian 0122195919 https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Bagaimana Omega Guard Membakar Lemak

By | 15 August 2013

Bagaimana Omega 3 fatty acid membakar lemak Wah..btol ke ni? Selama ni duk ingat fish oil untuk brain je..nampaknya Lecithin ade persaingan hehe Jangan risau ye, Lecithin mmg work so does Omega but the difference btwn them is the price and effectiveness ..well of course the one with extra cost work better but doesn’t mean the cheaper one… Read More »