Tag Archives: detox untuk kurus

76kg Berjaya Diturunkan Oleh Peserta Detox Shaklee

By | 18 August 2016

Seminggu yang lalu peserta #JomDetox Shaklee telah sekali lagi mengadakan program detox mereka. Ada yang pertama kali hendak detox, tak kurang yang telah 4 kali detox seperti saya. Ini gara-gara penangan raya dan belum dapat berat yang dihajati. Jadi bermula kelmarin, kami pakat-pakat update berkenaan penurunan berat badan dan inci berkurangan selepas melalui program 7 hari. Sebanyak 76kg… Read More »

Berat Maintain Walaupun Raya

By | 5 August 2016

Sebelum ni ada kan saya maklumkan tim #JomDetox ada buat program untuk detox raya. Almaklumlah raya makan macam-macam segala contohnya rendang, ketupat, lemang di samping hadiri berpuluh-puluh majlis raya di sana-sini. Haruslah berat badan itu naik dup dup dup kan. Kalau sayalah bagi tahun-tahun lepas dan sebelum-sebelum, berat badan memang wajib turun masa puasa tu. Contohnya turun 3kg.… Read More »

Pinggang Dari 41 kepada 36 Dalam Tempoh 27 Hari Sahaja

By | 15 July 2016

Saya hendak reveal kisah benar saya sendiri. Saya berjaya turun 4kg masa bulan puasa! Bukan mudah untuk semua orang! Dan 4kg itu sebenarnya banyak sebenarnya, kalau sebelum ini berat statik atau naik je memanjang. Jadi dapat turun 4kg memang pengalaman yang sangat best. Dengan set ‪#‎JomDetox‬ segalanya mungkin! Kami akan guide anda. Tinggal lagi anda kena follow betul-betul. #JomDetox… Read More »

5 Sebab Anda Perlu Detox Dengan Program Detox Shaklee

By | 13 June 2016

Mungkin masih ada yang blur tentang kenapa mesti ikuti program detox Shaklee. Program detox Shaklee diperkenalkan sejak April 2016 yang lalu. Kalau ikutkan program ini selama 3 bulan, jadi hanya ada 1 bulan sahaja lagi peluang untuk anda menyertai program ini. Semua penyertaan dengan cara pembelian Set Detox Shaklee akan membolehkan anda mendapat keahlian percuma di samping pulangan… Read More »