Tag Archives: dehidrasi

Persediaan Untuk Puasa Bertenaga Dengan Set Puasa Shaklee

By | 22 June 2014

Persediaan puasa – kesihatan dan kerohanianLagi seminggu kita nak puasa dah. Alhamdulillah dipertemukan sekali lagi dengan bulan Ramadhan, untuk menambah amalan dan melipatgandakan pahala. Kena ambil peluang ni untuk pertingkatkan kesolehan diri. Di samping itu sebagai ibu rumahtangga ada macam-macam juga persediaan, bukan persediaan makanan je.Dalam keadaan cuaca yang tak menentu akhir-akhir ini, saya tak ingat dah berapa‚Ķ Read More »