Tag Archives: collagen shaklee

Promosi Shaklee Februari 2018

By | 2 February 2018

Tak sangka dah masuk bulan Februari kan. Sekejap je masa berlalu sejak kita di tahun 2018. Bagi pencapaian pada bulan Januari, alhamdulillah banyak yang berjaya naikkan potensi masing-masing. Seronok bila tengok semakin ramai yang dapat bonus yang tebal. Hasil usaha masing-masing. Tahniah bagi tim saya #mafteam. Jom februari ni kita lebihkan pencapaian kita. Saya nak share hari ni… Read More »

Atasi Sakit Lutut / Lenguh Dengan Vivix dan Shaklee Collagen Powder (SCP)

By | 9 June 2014

Saya tulis ni atas testimoni sendiri yang alami sakit lutut dan lenguh kaki sejak seminggu yang lalu. Seminggu lalu saya balik kampung, jadi takla bawa semua suplemen saya. Ini termasuk Vivix saya tak bawa. SCP pula saya hanya bawa beberapa paket sahaja. Dijadikan cerita, mula sakit lutut seminggu lalu. Barulah ini saya rasa peritnya sakit lutut. Nak bergerak… Read More »