Tag Archives: cegah pms

Elak Sembelit dan period pain dengan Ostematrix Shaklee

By | 28 April 2014

Saya memang pengguna tegar Ostematrix. Biasanya ambil 4 biji sehari setiap hari sebelum tidur. Bangun tidur memang fresh, aktif sepanjang hari dan tiada sembelit. Semasa period pun tiada period pain.Dijadikan cerita, dah sebulan bekalan Ostematrix saya habis. Saya pula melewat-lewatkan tambah stok Shaklee saya, memang skip Ostematrix buat beberapa minggu. Saya period minggu lalu, aduh ada pula period pain.… Read More »

Testimoni Ostematrix – Elak Senggugut / PMS

By | 10 April 2014

Tengahari tadi ada bersembang dengan seorang rakan saya. Beliau bertanya tentang Ostematrix. Saya ceritalah serba sedikit. Salah satu yang saya ceritakan adalah bagaimana Ostematrix berupaya membantu masalah senggugut / PMS dan period pain. Pernah selama sebulan saya tinggalkan Ostematrix, bukan disengajakan tetapi dilengahkan untuk ambil stok. Diam tak diam masuk sebulan dah. Akibatnya bulan itu saya alami senggugut… Read More »

13 Kelebihan Lecithin

By | 24 July 2013

Kelebihan Lecithin Pagi ni saya nak share 13 kelebihan tentang Lecitin yang anda perlu tahu.,.   1. Lecithin bertindak sebagai pelarut utk kolestrol,triglycerides dan lemak2 yg lain.Sebab tu ia membantu mencegah penyakit2 seperti high blood pressure,stroke,heart disease, arteri yg mengeras … Malah sesetengah pakar mengesyorkan pengambilan up to 6000-7000mg sehari jika berhadapan dgn masalah kesihatan yg sebegini 2. Kenapa org yang… Read More »