Call nowWhatsapp

Tag Archives: bisnes dengan shaklee

Teruja selepas hadir business leader national conference

Dah tahu kan 3hb Februari lalu kami leader Shaklee dijemput hadir ke event setahun sekali iaitu Business Leader National Conference. Tema kali ni adalah Breakthrough Bagaimanapun saya tak dapat hadir kali ni sebab saya masuk wad. Kisah saya kena warded ni nanti saya tulis dalam posting lain. Walaupun saya tak hadir, saya berjaya hadirkan 2 […]

22 Faedah Hanya Dengan 1 Pendaftaran

Pagi-pagi saya menaip pasal ini, sebab teruja sangat ingin sampaikan hal ini kepada anda. Bagi anda yang telah berdaftar dengan saya dan yang belum berdaftar tetapi berminat dengan Shaklee, anda harus tahu terdapat 22 faedah dengan menyertai Shaklee. Baru 22, sebenarnya kalau hendak disenaraikan memang banyak. Ok jom kita tengok apakah 22 faedah itu. 22 […]

Kenapa Saya Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Kenapa Saya Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Saya hampir terlupa berkenaan posting ini. Namun saya harap masih belum terlambat untuk saya tuliskan pandangan dan perasaan saya. Semua orang berhak untuk teruja kepada sesuatu. Begitu juga saya. Biasanya saya ni mudah je bosan dengan sesuatu, tapi sangatlah magic bila dengan SHaklee saya mampu bertahan kini hampir 3 tahun sejak mula-mula mengambilnya sebagai suplemen. […]