Call nowWhatsapp

Tag Archives: beli youth skincare

Promosi Shaklee Oktober 2018

promosi shaklee oktober 2018

Cepat betul masa berlalu, sekarang ni dah masuk bulan Oktober 2018 kita ni betul tak. Cuma lagi 2 bulan insyaAllah kita akan menjengah ke tahun baru 2019. Macam biasa la kan bila awal bulan saya akan update apa promosi terkini daripada Shaklee. Bulan ni memang special sebab bukan je ada promosi best tapi juga ada […]

Review Youth Skincare Selepas 21 Hari

Saya mula amalkan Youth Skincare lebih 21 hari yang lalu. Sebenarnya dah lama pun beli Youth ni, bulan Februari lagi. Masa tu Youth Shaklee hanya dijual kepada leaders yang hadir ke Business Leaders Conference. Walaupun saya tak hadir, saya minta rakan yang belikan untuk saya. Saya mula warded di Hospital Selayang sejak 30hb Januari 2018, […]