Tag Archives: beli 6 percuma 1

Chicken Pox dan Shaklee

By | 26 March 2014

Chicken Pox dan ShakleeChicken pox memang biasanya sekali seumur hidup. Saya ingat dulu saya dah kena masa kecil-kecil lagi. Time tu tengah bercuti di Jakarta bersama keluarga. Jika belum kena masa kecil, gamaknya masa dewasa mesti akan kena. Tapi bila dah dewasa baru kena, efeknya tidaklah kuat mana, dah gagah nak jaga diri sendiri. Cuma yang menakutkan adalah sekiranya… Read More »

Keistimewaan ESP Shaklee

By | 6 March 2014

Siang tadi ada yang bertanya kepada saya apakah perbezaan ESP Shaklee dengan makanan tambahan protein yang lain.Saya kurang tahu berkenaan produk lain, tetapi ESP mempunyai pelbagai keunikan dan keistimewaan sehingga menjadi pujaan ramai penggemarnya:1. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee dalam pembuatan ESP hanya daripada non-GMO (non genetically modified organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang… Read More »

Menyusu tapi berpuasa?

By | 5 March 2014

Menyusu tapi berpuasa? Ramai ibu risau jika perlu berpuasa akan memberi kesan kepada produksi susu ibu. Sedikit sebanyak ya juga, sebab itu dalam Islam ibu menyusu masih mendapat rukhsah untuk tidak berpuasa. Tetapi kemudian selepas bulan Ramadhan perlulah gantikannya.  Tetapi ramai ibu menyusu ingin juga berpuasa, salah satu sebabnya ialah tidak mahu ganti banyak-banyak di kemudian hari. Tahun… Read More »

Awet muda dengan Shaklee Collagen Powder

By | 18 October 2013

Selamat hari raya aldiladha buat semua…Alhamdulillah…setel korban kami bulan ni..semoga segala korban kami diberikan pahala berlipatganda dan sampai segala kebaikan yang kami lakukan kerana Allah Taala..Pagi ni saya nak share kisah seorang cicit saya dalam Shaklee yang berikan Shaklee Collagen powder kepada ibu kandungnya…hmm…memang tak salah langkah la apabila gunakan Shaklee Collagen powder ni…memang superb! jom baca perkongsian… Read More »

Promo Shaklee Ogos – Advanced Joint Health Tablet

By | 1 August 2013

PROMO Shaklee bulan ni Advanced Joint Health Tablet. Untuk sakit-sakit sendi. Jom hadiahkan untuk mak ayah. PM laju-laju. Bawak balik raya pun boleh. Bagaimana ia bermanfaat? AJHT menyokong kesihatan sendi dalam 3 cara:1. Glocosamine – memperbaiki “cushion” yang terdapat di antara sendi2. Vitamin C dan mineral – maintain kesihatan tisu penghubung3. Boswellia Extract – bekerja dengan sangat cepat untuk… Read More »