Tag Archives: badan bertenaga

Tips Pantas Kembali Bertenaga Selepas Bersalin

By | 24 May 2014

Usai melahirkan anak, hati ibu riang gembira. Keletihan beberapa jam bertarung nyawa untuk melahirkan zuriat tersayang membuatkan ibu banyak kehilangan tenaga. Selepas bersalin, ibu perlu  mencurahkan seluruh masa dan tenaga untuk mengendalikan bayi, justeru ibu memerlukan tenaga berpanjangan agar tidak jatuh sakit.Lain orang lain pengalamannya. Kata orang tengoklah rezeki masing-masing. Contohnya1. Bersalin normal 2. Bersalin czer atau pembedahan3. Anak… Read More »

Testimoni Tidur Lebih Lena Dengan Ostematrix

By | 3 April 2014

Testimoni yang ini memang tidak dapat disangkal lagi. Ya, kerana saya pun mengalaminya juga. Walaupun badan penat pada malamnya, lepas makan Ostematrix, tidur dengan lena dan bangun pagi dengan bertenaga. Mudah je nak bangun pagi tu. Pernah tak anda alami kesukaran untuk tidur? Sukar untuk tidur boleh menjejaskan aktiviti seharian kita. Kakak ipar saya dulu pernah sampai setahun… Read More »

Testimoni ESP – berpantang, penyusuan, kulit cantik, penyakit HFMD

By | 2 March 2014

Testimoni ESPESP membantu dalam penyusuan badan dan selepas bersalin. Bagaimanapun perlu diingat ia tidak akan berkesan jika faktor “demand and supply” tidak dipatuhi sepenuhnya. ESP membantu meningkatkan susu badan   ESP juga membantu menjaga kulit anda supaya cantik dan licin. Kulit bertambah halus dan cantik Di bawah ini pula testimoni bagaimana ESP membantu membaiki kulit bagi pesakit HFMD (penyakit… Read More »

Set Bersalin Shaklee sesuai bagi baby G6PD Deficiency

By | 10 February 2014

Lagi testimoni ibu berpantang dengan set bersalin Shaklee.Zaman sekarang ramai juga sudah tak ambil jamu, sebaliknya telah beralih kepada pengambilan vitamin selepas bersalin. Tetapi pantang tetap pantang kan, dari segi penjagaan fizikal dan luaran. Apa pun pilihan di tangan anda, kami cuma berikan pilihan dan info berguna. Anak ada G6PD, masih boleh guna Set bersalin Shaklee Set bersalin… Read More »

Bagaimana Kesihatan dan Tenaga Tip Top

By | 6 November 2013

Alhamdulillah hari ini 6/11/2013 Rabu akhirnya penantian berakhir.Saya mengendalikan pusat latihan bagi pihak syarikat untuk projek kerajaan. Sekian lama menanti untuk mengadakan latihan yang asyik tertunda. Alhamdulillah pagi ini berjalan dengan lancar. Kami dijangka melatih 20,000 orang pengguna yang rata-rata adalah pekerja kerajaan. Persediaan telah dilakukan lebih awal, sekitar 6 bulan yang lalu dengan persiapan lebih teliti sekitar 3… Read More »

CoQHealth Mengurangkan Keletihan

By | 9 September 2013

Bagi sesiapa yang kerap keletihan, pukul 10pg lagi dah mengantuk, balik rumah pukul 9malam dah flat,  anda boleh pertimbangkan pengambilan CoQHealth. Berikut adalah tulisan Dr Zubaidi. * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.  Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Ramai Penggemar ESP

By | 4 August 2013

Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami?1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat5) ESP… Read More »