Call nowWhatsapp

Tag Archives: arthritis

Sukar gerakkan kaki, bengkak lutut? Cegah Arthritis

Tahukah anda bahawa sendi-sendi membentuk hubungan di antara tulang. Sendi-sendi ini memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Ia terdiri daripada tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair sinovia (bendalir yang melicinkan sendi-sendi) yang memberikan keselesaan antara tulang dan membantu menyerap hentakan daripada impak fizikal. Bila umur meningkat, tulang rawan menyusut secara semulajadi. Tekanan fizikal yang berterusan […]

Anda menghidap gout? Takut kaki / tangan anda bengkak?

Sakit tau gout ni, anda pernah rasa bila berjalan seolah-olah berjalan atas paku? Ha macam tu lah pesakit gout ni rasa.  Arwah ayah mertua saya ada gout, kesian dia, nak berjalan pun memang sukar. Memandangkan gout ni sakit keturunan, maka saya pun memang hati-hatilah agar suami tak kena. Amiin ARTRISTIS ADALAH PENYAKIT RADANG PADA SENDI […]

Sakit Sendi? Nak jalan pun susah? Kesian…

Disebabkan bulan ini promo beli 6 percuma 1 untuk Ostematrix, mari kita lihat teman Ostematrix yang lain untuk tujuan kesihatan sendi dan tulang. Advanced Joint Health Tablet atau AJHT Inilah rupanya Advanced Joint Health Tablet, ubat sakit sendi yang semakin hot. Apa tak hotnya, selalunya penggunanya akan ulang order berkali-kali. Bukan sahaja orang berumur, orang […]

Cepat letih, lesu dan lenguh2 badan?

Hari ni nak berkongsi dengan anda semua tentang tonik ajaib yang EKSLUSIF hanya dari Shaklee iaitu VIVIX yang cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.       Sila pastikan VIVIX ni disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama… Buat yang tak […]