Tag Archives: anti kanser

Gabungan Resveratrol dan Polifenol Jadikan Vivix Antipenuaan Terbaik

By | 9 January 2017

Tahukah anda, Vivix merupakan sebatian resveratrol anti penuaan paling berkuasa, paling tulen dan paling kuat zaman ini. Dalam kajian makmal, bahan-bahan dalam Vivix telah menunjukkan memberikan kesan positif melalui empat mekanisme utama penuaan selular. Soalnya, begitu banyak suplemen berasaskan resveratrol di pasaran, tetapi kenapa anda perlukan Vivix? Mengapa Vivix lebih baik berbanding semua resveratrol lain di pasaran? Dr.… Read More »

Apakah Resveratrol Dan Mengapa Ianya Penting

By | 6 July 2015

Komponen terbesar Vivix adalah resveratrol. Dulu ada posting saya berkenaan resveratrol, tetapi ia berkenaan bagaimana resveratrol membantu pesakit diabetes. Tetapi kali ini biar saya terangkan berkenaan resveratrol dan mengapa ianya penting untuk kita. Apakah Resveratrol Resveratrol adalah sejenis anti oksida – polifenol, yang didapati pada tumbuhan, buah-buahan, bijian dan kekacang, manakala kulit anggur merah mengandungi konsentrasi yang paling… Read More »

Rahsia Kebaikan Dan Keistimewaan Vivix Yang Perlu Anda Tahu

By | 3 July 2015

Saya setiap kali pasal vivix memang exsaited sangat. Sebab vivix ini salah satu yang saya ambil untuk meningkatkan kesihatan dan kecerdasan. Anda tonton video di bawah berkenaan seorang customer yang hampir lumpuh, tetapi dengan bantuan Vivix berjaya pulih seperti sedia kala. Bulan ini sekali lagi Shaklee menawarkan harga menjunam kepada pencinta Shaklee, iaitu promosi Vivix. Tapi sebelum itu,… Read More »

Anggur muscadine? Apa tu dan apa kaitannya dengan kesihatan kita?

By | 21 April 2014

[Info VIVIX]Kalaulah anggur ni boleh ditanam je di belakang rumah, memang dah lama tanam. Kalau dapat tanam pun tak larat juga nak makan berkilo-kilo sehari untuk mendapatkan khasiat harian yang seimbang.Jadi paling baik, pengambilan Vivix dah mampu menyelesaikan masalah ni.Tahukah anda yang muscadine grape (saiznya BESAR) digunakan untuk menghasilkan vivix…cuba anda google..apa kualiti muscadine tu..hehe..Ia mempunyai KROSOM yang lebih… Read More »

Pelbagai testimoni vivix

By | 6 September 2013

VIVIX BANTU penghidap Diabetes 14 tahun BEBAS dari penyakit!!==================================En. R Jitendra merupakan penghidap Diabetes sejak 14 tahun yang lalu. Kadar gula dalam darah ialah 15.5, tetapi kini setelah mengambil VIVIX Shaklee selama 7 bulan secara konsisten, kadar gula dalam darah telah menurun kepada 4.8 dan beliau telah bebas dari Diabetes. Kata beliau “ Kini saya dapat menikmati kehidupan… Read More »